wake up to reality
80+ Silver
bugün için 10k'ya veriyorum, montajsız ama alacak kişi için montajlarım sıkıntı değil (yer istanbul)
Ha gördüm teşekkürler bu psu dan çıkan fişimi takıyoruz reis çalıştırmak için 12 yıldır laptop kullanıyordum ilk defa kasa aldımArkada iki vida var Zaten onları açıyorsun çıkıyor basitçe
Ayn anakart kutusundan power kablosu var onu takıyorsun her şey hazır Zaten sistem ilk açılışta birkaç defa yeniden başlayacak korkma ondan sonra Windows kurup keyfine bakabilirsinHa gördüm teşekkürler bu psu dan çıkan fişimi takıyoruz reis çalıştırmak için 12 yıldır laptop kullanıyordum ilk defa kasa aldım
Abi bu bios güncelmi bakabildin miAyn anakart kutusundan power kablosu var onu takıyorsun her şey hazır Zaten sistem ilk açılışta birkaç defa yeniden başlayacak korkma ondan sonra Windows kurup keyfine bakabilirsin
Valla ona bakmadım ben alıp sattım sadece sorun var mı diye açıp baktımAbi bu bios güncelmi bakabildin mi
değil ben kendim driver indirip güncelledimAbi bu bios güncelmi bakabildin mi
Kalbinin güzelliği sistemede yansımış abim senin kablolama iyiymiş benim montajıda aceminin biri yapmış herhaldeŞansa mı ne Benim sistem çok iyi geldi nokta hata yok
Olabilir eyw ciğerimKalbinin güzelliği sistemede yansımış abim senin kablolama iyiymiş benim montajıda aceminin biri yapmış herhalde
Teşekkür ederim hocam sistemi daha test edemedim babam polis Iğdır'a göreve gitti monitörüde götürdü onun gelmesini bekliyorum onunla yaparız oda bilmiyor bende bilmiyorum ama yapacaz bi şekilAyn kablo özensiz olmuş biraz teknik becerin varsa düzenlemekte fayda var ekran kartında ise belki tornavida ucu değmiş olabilir sorun olacağını sanmıyorum
Allah kavuştursun gerekli yardımı bende yapabilirim ne zaman istersenizTeşekkür ederim hocam sistemi daha test edemedim babam polis Iğdır'a göreve gitti monitörüde götürdü onun gelmesini bekliyorum onunla yaparız oda bilmiyor bende bilmiyorum ama yapacaz bi şekil
Teşekkür ederim hocam yapmaya calisicamarkadan açıp o fazlalıkları çek hocam düzelsin onun haricinde bi problem yok gibi
Allah razı olsun abi teşekkür ederim düşünmen yeterAllah kavuştursun gerekli yardımı bende yapabilirim ne zaman isterseniz
Abi ben kurmaya başladığımda seni biraz rahatsız etsem sorun olurmu hiç fikrim yok neyi nasıl yapıcağım hakkındaAllah kavuştursun gerekli yardımı bende yapabilirim ne zaman isterseniz
tabii ki zaten kurulu her şey sadece Windows kurulması gerekiyorAbi ben kurmaya başladığımda seni biraz rahatsız etsem sorun olurmu hiç fikrim yok neyi nasıl yapıcağım hakkında