Teşekkürler Hocam eski PC den kalan 128 GB normal ssd ve 500 GB hdd var her ikisinide de olur heralde. Olmazsa hdd takıp devam edicem ama iyi bir program ile taratmam lazım öneriniz varsa yazar mısınız. Yeni PC ye virüs bulaşmasınTakabilirsin
Teşekkürler Hocam eski PC den kalan 128 GB normal ssd ve 500 GB hdd var her ikisinide de olur heralde. Olmazsa hdd takıp devam edicem ama iyi bir program ile taratmam lazım öneriniz varsa yazar mısınız. Yeni PC ye virüs bulaşmasınTakabilirsin
ikisini de takabilirsin ama Windows varsa birinde Sistem iki Windows u algılar ve sana sorabilir hangisi olsun diye HDD yi taramak için Windows un kendi tarama sistemi var onunla yapabilirsinTeşekkürler Hocam eski PC den kalan 128 GB normal ssd ve 500 GB hdd var her ikisinide de olur heralde. Olmazsa hdd takıp devam edicem ama iyi bir program ile taratmam lazım öneriniz varsa yazar mısınız. Yeni PC ye virüs bulaşmasın
Ssd de win 8.1 yüklü onu büyük ihtimal kullanmıcam. Hdd ise Windows yüklü değil depolama olarak kullanıyorum ama 8.1 yüklü olan ssd yanına takılı bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni sistem win 10ikisini de takabilirsin ama Windows varsa birinde Sistem iki Windows u algılar ve sana sorabilir hangisi olsun diye HDD yi taramak için Windows un kendi tarama sistemi var onunla yapabilirsin
Yeni Sistem Windows 10 ama boot ederken belki sorar sorarsa sıkıntı etme Windows 10 dan devam et SSD deki Windows u silersinSsd de win 8.1 yüklü onu büyük ihtimal kullanmıcam. Hdd ise Windows yüklü değil depolama olarak kullanıyorum ama 8.1 yüklü olan ssd yanına takılı bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Yeni sistem win 10
@Kürşat Kütükçü Hayırlı olsun hocam benim sistem de geldi ama kablolar biraz değişik montelenmis gibi hissettim fazla anlamıyorum birde ekran kartınin üstünde leke mi var kırık mi var anlayamadım bı bakarmisiniz teşekkür ederimŞansa mı ne Benim sistem çok iyi geldi nokta hata yok
arkadan açıp o fazlalıkları çek hocam düzelsin onun haricinde bi problem yok gibi@Kürşat Kütükçü Hayırlı olsun hocam benim sistem de geldi ama kablolar biraz değişik montelenmis gibi hissettim fazla anlamıyorum birde ekran kartınin üstünde leke mi var kırık mi var anlayamadım bı bakarmisiniz teşekkür ederim
Ayn kablo özensiz olmuş biraz teknik becerin varsa düzenlemekte fayda var ekran kartında ise belki tornavida ucu değmiş olabilir sorun olacağını sanmıyorum@Kürşat Kütükçü Hayırlı olsun hocam benim sistem de geldi ama kablolar biraz değişik montelenmis gibi hissettim fazla anlamıyorum birde ekran kartınin üstünde leke mi var kırık mi var anlayamadım bı bakarmisiniz teşekkür ederim
bu sıstem nasıl 9000 tl8.999 TL
@Kürşat Kütükçü Hayırlı olsun hocam benim sistem de geldi ama kablolar biraz değişik montelenmis gibi hissettim fazla anlamıyorum birde ekran kartınin üstünde leke mi var kırık mi var anlayamadım bı bakarmisiniz teşekkür ederim
Terslik yok doğruFani ters mi bana mı öyle geliyor xd
Büyük indirim vardı yakalayabilen aldıbu sıstem nasıl 9000 TL
Abi benimde böyle geldi fakat şu camı nasıl açtık senŞansa mı ne Benim sistem çok iyi geldi nokta hata yok
Arkada iki vida var Zaten onları açıyorsun çıkıyor basitçeBüyük indirim vardı yakalayabilen aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi benimde böyle geldi fakat şu camı nasıl açtık sen