MantıklıBeyler sizce Kioxia'yı satıp aşağıdaki ürünü almak mantıklı mı?
WD 500GB Blue SN750 Nvme M.2 2280 SSD (Okuma 3500MB/Yazma 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
WD 500GB Blue SN750 Nvme M.2 2280 SSD (Okuma 3500MB/Yazma 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynı problem oldu güncel iso indirip formatladım bir sıkıntı kalmadı.Arkadaşlar bende pc yi açtıktan 5 dakika sonra Monitör uyku moduna geçiriyor pc yi kapatıp açana kadar düzelmiyor neden olabilir?
Hocam zaten sistemi yeni yükledimAynı problem oldu güncel iso indirip formatladım bir sıkıntı kalmadı.
Farkındayım hocam saçma bir durum ama bende böyle düzeldi. Başka bir şekilde illa ki çözümü vardır bulan yazar umarım.Hocam zaten sistemi yeni yükledim
Çok düşük kardeşBeyler bilgisayar geldi furmark testi yaptım FPS Max 46 çıktı çok düşük değil mi ayrıca bunu yükseltmek için neler yapmak gerekiyor acemiyim yardımcı olabilir misiniz
Kanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptımÇok düşük kardeş
Geforce experienceyi indir driver kur. Türkçe program zaten zorlanmazsın. Sonra tekrar dene bakalımKanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptım
Tamam kanka yapacağımGefor
Geforce experienceyi indir driver kur. Türkçe program zaten zorlanmazsın. Sonra tekrar dene bakalım
Hocam merhaba ekran kartı sürücülerini yükledin mi veya güncellendin mi?Kanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptım