VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kablolama hasar vs gibi problem yaşayanları görünce demonte olarak değiştirdim. İlk defa yapacağım bakalım nasıl olacak.

Benimde sistemler geldi demonte istemiştim şükür sıkıntı yok.

Ekler

• IMG-20221005-WA0020.jpg
    IMG-20221005-WA0020.jpg
    166.7 KB · Hit: 103
Beyler bilgisayar geldi furmark testi yaptım FPS Max 46 çıktı çok düşük değil mi ayrıca bunu yükseltmek için neler yapmak gerekiyor acemiyim yardımcı olabilir misiniz

Çok düşük kardeş
Kanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptım

Gefor
Kanka düşük olduğunu bende anladım ama direk bu testi yaptım öncesinde yüklemem gereken şeyler veya yapmam gereken ayarlar varmı bunu bilmiyorum ilk kez ekran kartı olan bilgisayar aldım direk windows kurdum bı testi yaptım
Geforce experienceyi indir driver kur. Türkçe program zaten zorlanmazsın. Sonra tekrar dene bakalım

Hocam merhaba ekran kartı sürücülerini yükledin mi veya güncellendin mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri