Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
Benim PC gayet güzel bir şekilde geldi hiçbir sıkıntısı yok ayarlarını yaptıktan sonra en sevdiğim ETS 2 yi 4k oynayarak keyfime bakıyorum şu anda

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim PC gayet güzel bir şekilde geldi hiçbir sıkıntısı yok ayarlarını yaptıktan sonra en sevdiğim ETS 2 yi 4k oynadık keyfime bakıyorum şu anda
Ets2 yı klavye ile oynamıyorsundur umarım 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Everestin 50 tl lik direksiyonunu almıştım 2016 da şimdi 600 lira şaka gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Polat Alemdar
Arkadaşlar sistem geldi de ben bu anakartın bios update vs yapmayı düşünüyordum da çince site çıkıyor nasıl bulabiliriz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut.

Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Sistem geldi şimdi herkese tekrar hayırlı olsun. İlk izlenim olarak kasa çok küçük gerçekten 😄. Vento VG11A kullanıyorum onun yanında küçük kaldı. Ayrıca MSI kalitesi hissedemedim açıkçası. Çok fazla bakamadım ondan kaynaklı da olabilir.

Ekler

• IMG_20221007_114741.jpg
    IMG_20221007_114741.jpg
    3 MB · Hit: 72

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut.

Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır
Arkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.
Takabilirsin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom