Ets2 yı klavye ile oynamıyorsundur umarımBenim PC gayet güzel bir şekilde geldi hiçbir sıkıntısı yok ayarlarını yaptıktan sonra en sevdiğim ETS 2 yi 4k oynadık keyfime bakıyorum şu anda
Klavyede gayet keyif veriyor ama direksiyon bambaşkaEts2 yı klavye ile oynamıyorsundur umarım
Klavye de hiç olmuyor oyuna haksızlık ediliyor sanki bende bir zamanlar klavyede oynuyordum oradan biliyorumKlavyede gayet kefiy veriyor ama direksiyon bambaşka
O zaman seriden direksiyon önerisi alalım hocam.Klavye de hiç olmuyor oyuna haksızlık ediliyor sanki bende bir zamanlar klavyede oynuyordum oradan biliyorum
Bende bilgisayar yok knkaO zaman seriden direksiyon önerisi alalım hocam.
link var mı?Everestin 50 TL lik direksiyonunu almıştım 2016 da şimdi 600 lira şaka gibi
Arkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.Arkadaşlar bu kasaya eski pc den kalan 1 adet ssd 1 adet hdd takmam gerek . Özellikle hdd nasıl yaparım sata 6 kablosu mevcut.
Hangi kabloları nereye takmam gerek ve montajı nasıl yaparım hiç bilgim yok. Resimle gösterme şansınız var mıdır
TakabilirsinArkadaşlar ben bu anakarta hdd takabiliyor muyum. Elimde eski hdd var bütün verilerim orada eklemem gerek acil bana bilgi verir misiniz ekleme oluyor mu olmuyor mu ona göre başka çözüm arıcam.