Arkada kontrolcu var oraya takacaksinArkadaşlar selamlar, montajsız aldım da ben pcyi, ön 3 fan için anakartta fan girişi yok, ne yapmam lazım bilen var mı
kontrolcüye bakıyorum ancak takacak yeri bulamadım maalesef, 3 tane fan girişi olması lazım yardımcı olma şansınız var mıArkada kontrolcu var oraya takacaksin
ek kablo alıcaksınız hocam fan girişini çoğaltıcaksınızkontrolcüye bakıyorum ancak takacak yeri bulamadım maalesef, 3 tane fan girişi olması lazım yardımcı olma şansınız var mı
Kablolama aşırı berbat bu kadarını ilk defa montaj yapan herkes yapar insan biraz özenirtam olarak sorun ne hocam fotoğraftan tam anlayamadım
İzmirin neresiElimde montajlı satılık var
Fiyat 10.500 elden teslim
Yer İzmir
Söküp geri mi takıcaksın ?Kablolama aşırı berbat bu kadarını ilk defa montaj yapan herkes yapar insan biraz özenir
montaj sistem mi sizinki? ön fanlar çalışıyor mu acaba sizde? çoklayıcı mı almam lazım anlamadım ki uyumlu değilse madem anakart neden bunu kullanmışlarKablolama aşırı berbat bu kadarını ilk defa montaj yapan herkes yapar insan biraz özenir
Özelden resim atabilir misinkontrolcüye bakıyorum ancak takacak yeri bulamadım maalesef, 3 tane fan girişi olması lazım yardımcı olma şansınız var mı
.İzmirin neresi
Uyumlu hocam buradaki led yazılı kabloyu yerine takarsanız led düğmesi çalışıyormontaj sistem mi sizinki? ön fanlar çalışıyor mu acaba sizde? çoklayıcı mı almam lazım anlamadım ki uyumlu değilse madem anakart neden bunu kullanmışlar