Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
kargom bugün gelmişti satmış bulunmaktayım 10500 e diğer arkadaşlara bol şanslar

bedrano

80+

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
kargom bugün gelmişti satmış bulunmaktayım 10500 e diğer arkadaşlara bol şanslar
Hangi şehir hocam. Birde kaç yazmıştın
İşlemci fanının ayakları yamulmuş durumda zorlayarak takmışlar yolda çıkmış büyük ihtimalle. Kablolar karmakarışık, ekran kartı takılı halde aceleyle kötü montaj yapmışlar.Dediğiniz gibi wpden yazıyım olmadı yarın vatanın mağazasına gidicem.İnşallah yardımcı olurlar sağolun.Bir de anakartın kutusu çince ona da şaşırdım.
İste tamda bu yüzden demonte aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
An itibariyle kargoya verilmiş <3
Montajlımı montajsızmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi akşamlar benim kargoda 2 saat önce geldi.Kutularda gözüken hasar olmadığı için kargoyu teslim aldım.Kasayı kutudan çıkarınca gördüm ki işlemci fanı yerinden çıkmış ekran kartının üstüne düşmüş.Anakartın işlemciye yakın yerindeki mosfet ezilmiş.Ekran kartının vidalandığı kapak kırık haldeydi.Anakartın yanma ihtimaline karşın kasayı çalıştırmadan bıraktım.Şu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
Montajlımı montajsızmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsin
Teşekkür ederim,mh ile konuştum yarın wpden fotoğrafları atın incelenecek dediler.İnşallah yardımcı olurlar.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Benim hala onaylandıda kaldı paket hazırlanıyor bile demiyor

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
ben aldim test etdim köşede duruyo valla.şuanki kasayi satayim öyle kullanmaya başlarim kim indircek okadar oyunu fln

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şafak
S.a arkadaşlar bende yarın teslim alacağım sistemi sizce win 11 mi yükleyeyim yoksa win 10 pro mu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom