VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
kargom bugün gelmişti satmış bulunmaktayım 10500 e diğer arkadaşlara bol şanslar
Hangi şehir hocam. Birde kaç yazmıştın
İşlemci fanının ayakları yamulmuş durumda zorlayarak takmışlar yolda çıkmış büyük ihtimalle. Kablolar karmakarışık, ekran kartı takılı halde aceleyle kötü montaj yapmışlar.Dediğiniz gibi wpden yazıyım olmadı yarın vatanın mağazasına gidicem.İnşallah yardımcı olurlar sağolun.Bir de anakartın kutusu çince ona da şaşırdım.
İste tamda bu yüzden demonte aldım.

An itibariyle kargoya verilmiş <3
Montajlımı montajsızmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi akşamlar benim kargoda 2 saat önce geldi.Kutularda gözüken hasar olmadığı için kargoyu teslim aldım.Kasayı kutudan çıkarınca gördüm ki işlemci fanı yerinden çıkmış ekran kartının üstüne düşmüş.Anakartın işlemciye yakın yerindeki mosfet ezilmiş.Ekran kartının vidalandığı kapak kırık haldeydi.Anakartın yanma ihtimaline karşın kasayı çalıştırmadan bıraktım.Şu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsin

Montajlımı montajsızmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsin
Teşekkür ederim,mh ile konuştum yarın wpden fotoğrafları atın incelenecek dediler.İnşallah yardımcı olurlar.

Benim hala onaylandıda kaldı paket hazırlanıyor bile demiyor

ben aldim test etdim köşede duruyo valla.şuanki kasayi satayim öyle kullanmaya başlarim kim indircek okadar oyunu fln

S.a arkadaşlar bende yarın teslim alacağım sistemi sizce win 11 mi yükleyeyim yoksa win 10 pro mu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri