watasitokyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
kargom bugün gelmişti satmış bulunmaktayım 10500 e diğer arkadaşlara bol şanslar
Yok hocam işletim sistemi yoktu sistemde, kendim yükledim lisans alıp lisanlayacağım.İşletim sistemi fiyata dahil miydi hocam ?
Hangi şehir hocam. Birde kaç yazmıştınkargom bugün gelmişti satmış bulunmaktayım 10500 e diğer arkadaşlara bol şanslar
İste tamda bu yüzden demonte aldım.İşlemci fanının ayakları yamulmuş durumda zorlayarak takmışlar yolda çıkmış büyük ihtimalle. Kablolar karmakarışık, ekran kartı takılı halde aceleyle kötü montaj yapmışlar.Dediğiniz gibi wpden yazıyım olmadı yarın vatanın mağazasına gidicem.İnşallah yardımcı olurlar sağolun.Bir de anakartın kutusu çince ona da şaşırdım.
Montajlımı montajsızmıAn itibariyle kargoya verilmiş <3
Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsinİyi akşamlar benim kargoda 2 saat önce geldi.Kutularda gözüken hasar olmadığı için kargoyu teslim aldım.Kasayı kutudan çıkarınca gördüm ki işlemci fanı yerinden çıkmış ekran kartının üstüne düşmüş.Anakartın işlemciye yakın yerindeki mosfet ezilmiş.Ekran kartının vidalandığı kapak kırık haldeydi.Anakartın yanma ihtimaline karşın kasayı çalıştırmadan bıraktım.Şu durumda ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Teşekkür ederim,mh ile konuştum yarın wpden fotoğrafları atın incelenecek dediler.İnşallah yardımcı olurlar.Montajlımı montajsızmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok gecmiş olsun kafana takma sonuçta vatan PC büyük bir firma WhatsApp dan bile halledebilirsin
Kaça?Montajsiz ve satılık
mesajı ben yazdımBenim hala onaylandıda kaldı paket hazırlanıyor bile demiyor
11Kaça?