Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

met22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Türköz
Vatan 2060 Sistem arayan benimle iletişime geçebilir. Ürün montajlı, kutusundan çıkarılmadı.

ucanzebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MT
sistemi gelenler yorum yapabilir mi , her şey sorunsuz şekilde kullanmaya başladınız mı ?

GameOwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit
Sistem an intibariyle geldi windows kurulu gelmiyor direk biosa atıyo bios ayarları yapılmış ramler xmp ayarlanmış bende şimdi win10 kuruyorum. E.kartı takılı geliyo herhangi bir proplem yok şuan.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sistem an intibariyle geldi windows kurulu gelmiyor direk biosa atıyo bios ayarları yapılmış ramler xmp ayarlanmış bende şimdi win10 kuruyorum. E.kartı takılı geliyo herhangi bir proplem yok şuan.
Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez
Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildi

GameOwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yiğit
Kasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.
Yani olabilir di ama sorun değil bence dediğim gibi ağır kartlarda takılı gelmiyor

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildi
Keşke kutuya koysalardı daha güvenli olurdu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,685
İsim
Kerem Çavuş
Şimdi benim de sistemim geldi de kasadaki rgb kontrol eden tuş çalışmıyor ne yapmam lazım bi kablonun falan çıkmış olma ihtimali var mı

El-Turco

80+ Bronze
Hocalarım hayırlı olsun hepinize ben de bu siparişiniz onaylandı ekranında can çekişiyorum işte montajlı i3 konum Istanbul bi de :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom