Fark ettim onu da donanım Arşivi dedim ben popüler diyeBence kastettiği forumdaki en popüler konulardan biri
evetMontajlı mıydı seninkisi
Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmezSistem an intibariyle geldi windows kurulu gelmiyor direk biosa atıyo bios ayarları yapılmış ramler xmp ayarlanmış bende şimdi win10 kuruyorum. E.kartı takılı geliyo herhangi bir proplem yok şuan.
Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildiEkran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez
Kasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez
Yani olabilir di ama sorun değil bence dediğim gibi ağır kartlarda takılı gelmiyorKasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.
Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildi
Keşke kutuya koysalardı daha güvenli olurduKasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.