Montajlı mıydı seninkisidağıtıma çıkmış benim, vatana helal olsun
Montajlı mıydı seninkisidağıtıma çıkmış benim, vatana helal olsun
M2 slotu 1 tane var hocam acaba 2. yi nasıl takarım bilgin varmı ekran kartı alt taraftaki girişleri kapatıyor sanırsamDönüştürücü alman lazım. Ayrıca kasa girişinden görüntü alamazsın ekran kartına bağlaman lazım
M2 slotu 1 tane var hocam acaba 2. yi nasıl takarım bilgin varmı ekran kartı alt taraftaki girişleri kapatıyor sanırsam
Anakartta yeri yok bunu takacak. Mecburen attığım gibi alman lazımAlfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bunu alsam olmazmı hocam sizce
galiba sizin attığınız daha az hız veriyormuş ancak mecburuz dediğiniz gibi ek olarak amazonda indirime girmiş bunu alsam problem olmaz dimi hocam?Anakartta yeri yok bunu takacak. Mecburen attığım gibi alman lazım
Olmaz kullanırsıngaliba sizin attığınız daha az hız veriyormuş ancak mecburuz dediğiniz gibi ek olarak amazonda indirime girmiş bunu alsam problem olmaz dimi hocam?
https://www.amazon.com.tr/dp/B087FP...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387
tek taşıyamazsın arkadaşın varsa git al veya araban varsaHocalarım bu i,neler daireyi bulamayıp ben dersteyken beni aramışlar kargo şubeye gidecekmiş şubeden alayimmi yoksa yarin tekrar dağıtıma cikmasinimi beklim sizce
Yakınsa git al bence. Zira bu gece gözüne uyku girmeyebilir pc gelmedi gelsin hadi diyeHocalarım bu i,neler daireyi bulamayıp ben dersteyken beni aramışlar kargo şubeye gidecekmiş şubeden alayimmi yoksa yarin tekrar dağıtıma cikmasinimi beklim sizce
Montajsız 3-4 güne gelir dediler montajlı 7-10 günü bulur dediler.montajlılar teslim edilmeye başlanmış bizim montajsız hala kargoya verilecek.daha yeni pazartesi onayladılar.Montajlı dagıtıma cikmiş