Neler Yeni

VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
ozenmiyorlar zaten ondan montajsiz aldim, pch sistemde anakartin metalini duzgun takmamislar kasaya metal internet portunun onunde kalmisti bu sebeple internet kablosu anakarta takilmiyordu, anakarti cikarip metali duzeltmek gerekti
Gecmis olsun hocam

Asi_ruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin
Teşekkürler arkadaşlar. Bu test işinden anlayanlar sırası ile yapılması gereken testleri ve isimlerini yazabilir mi? Ben YouTube’dan bakıp bakıp yaparım isimleri önemli şuan.

Ayrıca win 10 mu 11 mi genellikle oyun oynayan birisi olarak hangisini USB atıp kurayım.

Not: Özelden win paylaşımı yapabilir misiniz temiz ve kullanışlı.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,343
İsim
Hacı
Teşekkürler arkadaşlar. Bu test işinden anlayanlar sırası ile yapılması gereken testleri ve isimlerini yazabilir mi? Ben YouTube’dan bakıp bakıp yaparım isimleri önemli şuan.

Ayrıca win 10 mu 11 mi genellikle oyun oynayan birisi olarak hangisini USB atıp kurayım.

Not: Özelden win paylaşımı yapabilir misiniz temiz ve kullanışlı.
Furmark + Prime 95 + Oyun testi yeterli.
Özelden yazarsanız windows için yardımcı olurum.

met22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Metehan Türköz
Sipariş Onayı maili tarafıma ulaştı ama Vatan PC sitesinde girdiğimde onay bekliyor hâla. Bu durumda olan var mı? Aradılar siparişimi onayladilar montaj tercihimi sordular ama site üzerinde bir gelişme yok. Arkadaşımın aldığı sistem kargoya verildi bile

charungns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Harun Güneş
Anakart PCIe 3'müş elimde wd black ssd vardı 6-7 bin okuma yazması olan onu takmayı düşünüyordum. O kadar para verdikten sonra da tam performans kullanmamak beni üzer. Ne yapayım ssdyi mi satayım yoksa anakarti mi degistireyim

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Anakart PCIe 3'müş elimde wd black ssd vardı 6-7 bin okuma yazması olan onu takmayı düşünüyordum. O kadar para verdikten sonra da tam performans kullanmamak beni üzer. Ne yapayım ssdyi mi satayım yoksa anakarti mi degistireyim
Ssdyi satın tabi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Burada var diyor

Furkanozr

80+ Silver
Arkadaşlar bende eski vga girişli monitör var bunu kasaya bağlayabilirmiyim yani anakarta

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar bende eski vga girişli monitör var bunu kasaya bağlayabilirmiyim yani anakarta
Dönüştürücü alman lazım. Ayrıca kasa girişinden görüntü alamazsın ekran kartına bağlaman lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom