VatanPC RTX 2060 SİSTEM 8999tl YAPIŞ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Vatan 2060 Sistem arayan benimle iletişime geçebilir. Ürün montajlı, kutusundan çıkarılmadı.

sistemi gelenler yorum yapabilir mi , her şey sorunsuz şekilde kullanmaya başladınız mı ?

Sistem an intibariyle geldi windows kurulu gelmiyor direk biosa atıyo bios ayarları yapılmış ramler xmp ayarlanmış bende şimdi win10 kuruyorum. E.kartı takılı geliyo herhangi bir proplem yok şuan.

Sistem an intibariyle geldi windows kurulu gelmiyor direk biosa atıyo bios ayarları yapılmış ramler xmp ayarlanmış bende şimdi win10 kuruyorum. E.kartı takılı geliyo herhangi bir proplem yok şuan.
Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez

Ekran kartının takılı gelmesi kötü olmuş Koskoca vatan ekran kartına yada anakarta zarar gelme ihtimalini nasıl düşünmez
Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildi

Kasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.

Kasa kutuda dik geldi arka kısım kutunun açıldığı tarafta muhtemelen e.kartı sallantısını engellemiş olabilir. Tabi kutuları ayrı kargolamışlar keşke koysalarmış ine daha sağlıklı olurmuş. Şuan içinn bir proplem yok çalışıyor.
Yani olabilir di ama sorun değil bence dediğim gibi ağır kartlarda takılı gelmiyor

Ekran kartı hafif olduğu için ihtiyaç duyulmamış bir nevi iyi olmuş bilmeyenler için sıkıntı teşkil etmesin diye takılı gelmiş ağır bir Kart olsaydı ayrı gelirdi geldi de Rog Strix Rtx 3060 olan sistemi almıştım ekran kartı takılı değildi
Keşke kutuya koysalardı daha güvenli olurdu

Şimdi benim de sistemim geldi de kasadaki rgb kontrol eden tuş çalışmıyor ne yapmam lazım bi kablonun falan çıkmış olma ihtimali var mı

Hocalarım hayırlı olsun hepinize ben de bu siparişiniz onaylandı ekranında can çekişiyorum işte montajlı i3 konum Istanbul bi de :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,603
Üyeler
185,134
Son üye
Umitsim
Geri