Arama sonuçları: *

1. S

İnternete linux sistemli bir cihaz bağlı

Merhaba avast antivirüs üzerinden yapmış olduğum taramalarda internete bağlı ve evimizde bulunmayan bir cihaz gördük nasıl çıkarıcağım yada nedir bilmiyorum.
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayar boşta %90 ram kullanıyor

çok fazla önemli dosyam var hem produceerlık hem dijital resim yapıyorum gitmelerini istemiyorum. 1657306515 Bilgisayarımdan node.js, vurital studio, phyton ve bazı bilmediğim proglamları kaldırdım şuan %41-43 arası değişiyor 3.4 gb kullanılıyor.
  3. S

bilmiyorum virüsten şüpheleniyorum ama malwarebytesde tarama yaptığımda hiçbir şey göstermiyor.
  4. S

Hayır 8gb. 1657305002 Ve 7.1 gb kullanılıyor.
  5. S

İyi akşamlar bilgisayarım boşta %90 ram kullanıyor ve oyunlarda ilk aldığım zamandan daha düşük performans veriyor genelde virüse karşı dikkatliyimdir. Fakat bundan dolayı virüsten şüphelenmeye başladım. Lütfen birisi yardım etsin daha 1 ay oldu alalı kasmalar takılmalar oluyor. Asus g513 g15...
  6. S

Asus rog strix laptopumun klavyesinde ctrl tuşu soyuluyor.

Elim nerdeyse hiç terlemez. Diğer hiçbir tuşta bu sorun yok. Yaklaşık 3 4 sene kullandığım mousede hiçbir sorun yok nerdeyse aynı materyel olmalarına rağmen.
  7. S

12 bin 1649183438 Neden bilmiyorum ama çok kafama takıldı. Gece görünmüyor fakat gündüz çok net anlaşılıyor. Hem bilgisayarı ablamda kullanıyor. O görürse daha büyür gibi düşünüyorum.
  8. S

Merhaba Asus rog strix g513 g15 laptopumun ctrl tuşunun üstünde ilk başta kir var sandım. Kiri almaya çalıştım ama sonra bunun tuşun üzerindeki matlık sağlayan bir kaplama olduğunu fark ettim. Şuan tuşun %45 i soyulmuş durumda gittikçede soyuluyor. Fakat durumu aileme söyleyemiyorum çünkü...
  9. S

Asus G15 G513 dahili ekran kartı kullanıyor.

Hayır, çok bir bilgim yok ama youtubeden izlediğim bir video ile valorantı gtx 1650ye çektim fpsim 80 90dan 150 160a çıktı bende bu konuyu açtım. 1647190952 Teşekkürler, rahatladım bi sıkıntı var diye korkmuştum.
  10. S

Asus G15 G513 dahili ekran kartı kullanıyor.

Öncelikle iyi akşamlar herkese. 1 ay önce satın almış olduğum Asus rog strix g15 g513 laptop'ta bazı sorunlar yaşıyorum. İlk olarak nvidia denetim masasında sadece 3 ayar bölümü var. İkinci olarak yine nvidia denetim masasında Physix ayarı bölümünde şöyle bir görsel var. Üçüncü olarak ben...
  11. S

Yaş sınırsız Fivem roleplay serveri arıyorum

Deneyimim yok genelde mta'da oynardım hiç fivem oynamadım.
  12. S

Yaş sınırsız Fivem roleplay serveri arıyorum

Merhaba yaşım 15 sesim ince olduğu için çoğu sunucu beni almadı ve 15 olduğuma inanmadı. Yeni bilgisayar aldım ve roleplay yapmak istiyorum çok deneyimim yok. Yaş sınırı olmayan, en az 30 40 kişinin online olduğu bir sunucu arıyorum.
Top Bottom