Neler Yeni

Asus rog strix laptopumun klavyesinde ctrl tuşu soyuluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gökay Güllükaya
Merhaba Asus rog strix g513 g15 laptopumun ctrl tuşunun üstünde ilk başta kir var sandım. Kiri almaya çalıştım ama sonra bunun tuşun üzerindeki matlık sağlayan bir kaplama olduğunu fark ettim.
Şuan tuşun %45 i soyulmuş durumda gittikçede soyuluyor. Fakat durumu aileme söyleyemiyorum çünkü bilgisayarı daha 1, 1.5 ay kadar önce aldık.
Ne yapacağım bilmiyorum Önerisi yada çözümü olan varmı.

IMG_20220404_175648.jpg

İsmlkl_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
İsmail Ahmet
Instagram
İsmlkl_
Bence ailene söylemelik bir şey yok bende Lenovo vardı ve aynısı olmuştu pek de sorun etmedim ama seni bilemem

Merhaba Asus rog strix g513 g15 laptopumun ctrl tuşunun üstünde ilk başta kir var sandım. Kiri almaya çalıştım ama sonra bunun tuşun üzerindeki matlık sağlayan bir kaplama olduğunu fark ettim.
Şuan tuşun %45 i soyulmuş durumda gittikçede soyuluyor. Fakat durumu aileme söyleyemiyorum çünkü bilgisayarı daha 1, 1.5 ay kadar önce aldık.
Ne yapacağım bilmiyorum Önerisi yada çözümü olan varmı.

Alıntıyı görüntüle
Servise gönderin kaça almıştınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gökay Güllükaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise gönderin kaça almıştınız
12 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ailene söylemelik bir şey yok bende Lenovo vardı ve aynısı olmuştu pek de sorun etmedim ama seni bilemem
Neden bilmiyorum ama çok kafama takıldı. Gece görünmüyor fakat gündüz çok net anlaşılıyor. Hem bilgisayarı ablamda kullanıyor. O görürse daha büyür gibi düşünüyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Elin çok terliyorsa bu durum olabilir.
3 yıllık kullandığım Samsung'un basmatik ekranlı telefonu vardı. Hiç soyulma yoktu. Akrabama verdim. 2 ay içerisinde telefonun tüm rengi soyulmuştu. Yani kullanımdan kullanıma değişiyor. 8 yıllık Laptop'umun tuşlarına soyulma mevcut değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gökay Güllükaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elin çok terliyorsa bu durum olabilir.
3 yıllık kullandığım Samsung'un basmatik ekranlı telefonu vardı. Hiç soyulma yoktu. Akrabama verdim. 2 ay içerisinde telefonun tüm rengi soyulmuştu. Yani kullanımdan kullanıma değişiyor. 8 yıllık Laptop'umun tuşlarına soyulma mevcut değil.
Elim nerdeyse hiç terlemez. Diğer hiçbir tuşta bu sorun yok. Yaklaşık 3 4 sene kullandığım mousede hiçbir sorun yok nerdeyse aynı materyel olmalarına rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,685
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom