Neler Yeni

Asus G15 G513 dahili ekran kartı kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gökay Güllükaya
Öncelikle iyi akşamlar herkese. 1 ay önce satın almış olduğum Asus rog strix g15 g513 laptop'ta bazı sorunlar yaşıyorum.

İlk olarak nvidia denetim masasında sadece 3 ayar bölümü var.
Ekran görüntüsü 2022-03-13 194914.png

İkinci olarak yine nvidia denetim masasında Physix ayarı bölümünde şöyle bir görsel var.

Ekran görüntüsü 2022-03-13 195034.png

Üçüncü olarak ben bu dahili ekran kartından gtx1650ye nasıl geçebilirim.
(İşlemcim Ryzen 7 4800h)

Teşekkürler şimdiden.

kyagizzz

80+ Bronze
Öncelikle iyi akşamlar herkese. 1 ay önce satın almış olduğum Asus rog strix g15 g513 laptop'ta bazı sorunlar yaşıyorum.

Alıntıyı görüntüle

İkinci olarak yine nvidia denetim masasında Physix ayarı bölümünde şöyle bir görsel var.

Alıntıyı görüntüle

(İşlemcim Ryzen 7 4800h)

Teşekkürler şimdiden.
Laptoplarda zaten o3 var. 3d ayarlwrin yonetilmesindne yukske performansli karti sec. Nvdia denetim masasi ayarlarini yap. Windows ayarlarini yap. Experience ayarlarini yap. Sonra cayır cayır kullan hocam.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laptoplarda nvidia denetim masasında daha fazla seçenek olmuyor o kısım normal.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
Emre Zengin

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

(İşlemcim Ryzen 7 4800h)

Teşekkürler şimdiden.
Dahili ekranı tamamen mi devre dışı bırakmak istiyorsun?
Başlat tuşuna sağ tıkla > Aygıt Yöneticisi
Gelen ekranda Görüntü Bağdaştırıcıları > Radeon Vega Graphics'i bulup sağ tıkla, devre dışı bırak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gökay Güllükaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahili ekranı tamamen mi devre dışı bırakmak istiyorsun?
Başlat tuşuna sağ tıkla > Aygıt Yöneticisi
Gelen ekranda Görüntü Bağdaştırıcıları > Radeon Vega Graphics'i bulup sağ tıkla, devre dışı bırak.
Hayır, çok bir bilgim yok ama youtubeden izlediğim bir video ile valorantı gtx 1650ye çektim fpsim 80 90dan 150 160a çıktı bende bu konuyu açtım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoplarda zaten o3 var. 3d ayarlwrin yonetilmesindne yukske performansli karti sec. Nvdia denetim masasi ayarlarini yap. Windows ayarlarini yap. Experience ayarlarini yap. Sonra cayır cayır kullan hocam.
Teşekkürler, rahatladım bi sıkıntı var diye korkmuştum.

kyagizzz

80+ Bronze
Hayır, çok bir bilgim yok ama youtubeden izlediğim bir video ile valorantı gtx 1650ye çektim fpsim 80 90dan 150 160a çıktı bende bu konuyu açtım.
Hocam normal o ztn. Htta sen otomatik yaparsan oyunda 1650 masaustunde amd yi kullanir. Bilgisayarin performans ayarini yap devam et

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
Emre Zengin
Bundan önce işlemcinin ekran kartını kullanıyordu, şimdi harici ekran kartını kullanmaya başlamış yani bir problemin yok.

kyagizzz

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler, rahatladım bi sıkıntı var diye korkmuştum.
Dedigim gibi performans ayarlarini yapmayi unutma.

Top Bottom