Arama sonuçları: *

1. A

İtopya indirim ayağına fiyatları yükseltip geri düşürüyor

Aldigim pcde ram slotunun biri bozuk cikti. Aradim yollayin bakalim dediler, ups cok yavas ptt ile yollasam olur mu dedim olur dedi musteri hizmetleri. Ptt ile yollayinca da kargoyu kabul etmediler geri geldi. 50 lira bana girdi
  2. A

İtopya indirim ayağına fiyatları yükseltip geri düşürüyor

Itopyadan sakin siparis vermeyin pisman olursunuz ben ettim siz etmeyin
  3. A

Yeni aldigim pc hic bir usb okumuyor ve goruntu vermiyor

Sorunu cozdum. Anakartin ram slotunun biri bozuk cikti. Adamlar buzzer‘i bile takmadan yollamislar. Itopyayi arayip durumu anlattim geri gonderin inceleyelim dediler. Bi kac gun sonra tekrar itopyayi arayip Ups yerine Ptt kargo ile gondersem olur mu diye sordum(ups ankarada asiri yavas...
  4. A

Kafayi yicem yeni pc goruntu vermiyo

Neyini kontrol edeyim? Bilmdigimden soruyorum yanlis anlama. Butun parcalar calisiyor halihazirda 1591637334 Yeni kablo alip denedim sonuc ayni(baska pc de calisti). Diger bi sikinti da usb portu gormedigi icin klavye ve mouse calismiyor
  5. A

Usb portlarinin hicbiri calismadigi icin bios‘a giremiyorum. Zaten girsem bile goruntu alamiyorum. Bombos simsiyah ekran
  6. A

Yeni toplama pc aldim itopyadan. Montaj edilmis sekilde geldi(ekran kartini kendim taktim sadece) fakat pc yi aciyorum ne goruntu geliyo ne de yab portlari calisiyor. Yardim edin pls
  7. A

Usb okumuyor ve goruntu gelmiyor

Iyi gunler. Itooya uzerinden cherry-supreme adli sistemi montaj hizmeti dahil aldim. Pc bugun elime ulasti fakat bilgisayari acma tusuna basiyorum butun parcalar guc aliyor yani pc calisiyor ama usb portlarinin hic biri okumuyor ve goruntu vermiyor. Acaba ne gibi bi sorun olabilir yardim...
  8. A

Yeni aldigim pc hic bir usb okumuyor ve goruntu vermiyor

Merhaba herkese. Itopyadan aldigim pc bugun elime ulasti. Sistemi hazir montaj hizmetiyle birlikte aldim fakat pcyi actigimda hicbir usb portu ne klavyeyi ne de mouse u okumuyor. Ustelik goruntu de vermiyor. Yardim edebilirseniz sevinirim. 1591630309 Bilgisayar basinda bekliyorum. Yok mu yardim...
Top Bottom