Neler Yeni

İtopya indirim ayağına fiyatları yükseltip geri düşürüyor

DntX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa
Merhaba. İtopyada bıgün gece fırsatları vardı. Hiçbir bilgisayarda indirim olmamasına rağmen gece fırsatları sayfasını açtığınız zaman karşınıza çıkan 4500 tl lik bilgisayarın, 5 dakika içerisinde hiçbir parça değişikliği olmamasına rağmen 500 tl fiyatı arttı! Nasıl böyle bir şey yaparlar hala anlamıyorum. Siz ne düşünüyorsnuz? Sizce indirim yaptık diye fiyatları yükseltip geri düşürürler mi?
Pc bu:

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Merhaba. İtopyada bıgün gece fırsatları vardı. Hiçbir bilgisayarda indirim olmamasına rağmen gece fırsatları sayfasını açtığınız zaman karşınıza çıkan 4500 TL lik bilgisayarın, 5 dakika içerisinde hiçbir parça değişikliği olmamasına rağmen 500 TL fiyatı arttı! Nasıl böyle bir şey yaparlar hala anlamıyorum. Siz ne düşünüyorsnuz? Sizce indirim yaptık diye fiyatları yükseltip geri düşürürler mi?
Sürekli bunu yapıyorlar daha önce birçok kez şahit oldum itopya'da, şaşırmıyorum artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: DntX

Batuhan5356

80+ Silver
Merhaba. İtopyada bıgün gece fırsatları vardı. Hiçbir bilgisayarda indirim olmamasına rağmen gece fırsatları sayfasını açtığınız zaman karşınıza çıkan 4500 TL lik bilgisayarın, 5 dakika içerisinde hiçbir parça değişikliği olmamasına rağmen 500 TL fiyatı arttı! Nasıl böyle bir şey yaparlar hala anlamıyorum. Siz ne düşünüyorsnuz? Sizce indirim yaptık diye fiyatları yükseltip geri düşürürler mi?
PC bu:
klasik itopya indirim yapsa bile diğer sitelerde daha uygun oluyor :)

• Beğen

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
Itopyadan sakin siparis vermeyin pisman olursunuz ben ettim siz etmeyin

DntX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klasik itopya indirim yapsa bile diğer sitelerde daha uygun oluyor :)

Yakında inşallah bir pc alacağım önceden itopyadan almayı düşünüyordum ama galiba incehesaptan alacağım, fakat incehesapta özelleştirdiğim pc deki parçalara baktıpımda stokta yok gözüküyor. Sizce sıkıntı yaratır mı?

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Ben psu ve anakart aldım ucuzdu normale göre.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
ne oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında inşallah bir PC alacağım önceden itopyadan almayı düşünüyordum ama galiba incehesaptan alacağım, fakat incehesapta özelleştirdiğim PC deki parçalara baktıpımda stokta yok gözüküyor. Sizce sıkıntı yaratır mı?
Abi bunun aynısı ince hesapta var daha ucuz git bak
zone 1680 oyun fatihi

• Beğen

Batuhan5356

80+ Silver
Yakında inşallah bir PC alacağım önceden itopyadan almayı düşünüyordum ama galiba incehesaptan alacağım, fakat incehesapta özelleştirdiğim PC deki parçalara baktıpımda stokta yok gözüküyor. Sizce sıkıntı yaratır mı?
yaratabilir

clyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Çağrı Hüseyin Dinç
ben daha yeni pc topladim hiçbir sıkıntı çıkmadı

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
Aldigim pcde ram slotunun biri bozuk cikti. Aradim yollayin bakalim dediler, ups cok yavas ptt ile yollasam olur mu dedim olur dedi musteri hizmetleri. Ptt ile yollayinca da kargoyu kabul etmediler geri geldi. 50 lira bana girdi

Batuhan5356

80+ Silver
tek tek alsan daha karlı olur incehesap cuma gecesini bekle olmadı oraya sistem düşüyor (y)

ben daha yeni PC topladim hiçbir sıkıntı çıkmadı
parçaları diyor yoksa sıkıntı yok (y)

Aldigim pcde RAM slotunun biri bozuk cikti. Aradim yollayin bakalim dediler, ups cok yavas ptt ile yollasam olur mu dedim olur dedi musteri hizmetleri. Ptt ile yollayinca da kargoyu kabul etmediler geri geldi. 50 lira bana girdi
adamlığa sığmaz bu işte :(

• Beğen

clyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Çağrı Hüseyin Dinç
ne oldu