Neler Yeni

Kafayi yicem yeni pc goruntu vermiyo

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
Yeni toplama pc aldim itopyadan. Montaj edilmis sekilde geldi(ekran kartini kendim taktim sadece) fakat pc yi aciyorum ne goruntu geliyo ne de yab portlari calisiyor. Yardim edin pls

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Del tuşuna bas fazlaca biosa girersin ya da ekran kartına tak hdmi ya da display portunu

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb portlarinin hicbiri calismadigi icin bios‘a giremiyorum. Zaten girsem bile goruntu alamiyorum. Bombos simsiyah ekran

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç

Jwlly

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
umut
Usb portlarinin hicbiri calismadigi icin bios‘a giremiyorum. Zaten girsem bile goruntu alamiyorum. Bombos simsiyah ekran
ekranda bir sıkıntın var demek ki kablolara iyi bak onun dışında kapatma tuşu falan olabilir ya da klavyeden istemeden kapatmış olabilirsin araştır biraz

Akmaz06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Power supplyı kontrol et
Neyini kontrol edeyim? Bilmdigimden soruyorum yanlis anlama. Butun parcalar calisiyor halihazirda
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekranda bir sıkıntın var demek ki kablolara iyi bak onun dışında kapatma tuşu falan olabilir ya da klavyeden istemeden kapatmış olabilirsin araştır biraz
Yeni kablo alip denedim sonuc ayni(baska pc de calisti). Diger bi sikinti da usb portu gormedigi icin klavye ve mouse calismiyor

Top Bottom