Merhaba su an telefondan hizlica yaziyorum yaklasik bu gun 2 saatir pc mi upgrade ediyorum (upgrade parcalari hepsi dun gelmisti) bu gun taktim hepsini sorunsuz ve sikintisiz bir sekilde kullanim kilavuzlarina bakiyorum videolar izliyorum hata olmasin diye neyse her seyi taktim sikintisiz calistirdim DDU kullanmistim hemen softwareini kurdum yeni kartin bosta 49-55 derecelerdeydi biraz fazla geldi bosa gore oyun testleri yaptim hemen 1. Valo (65-75 derece) 2. Hunt (65-75) 3. Rust(65-75) 4.oyun olarak rdr2 yi actim yuklendi sonra ayarlara girdim grafik ayalarina baktim cozunurluk vs. Ayarladim derken bi an da no signal aldim Allah Allah dedim kasaya soyle bi elimi koysum biraz sicakti icini actim hafif bi duman kokusu geliyodu ama duman yoktu ekran kartina dokundugumda baya sicakti sonra bi daha actim pc yi ekran kartini pc gormuyordu dxdiag, nzxt cam radeon software actim hata verdi amd ekran kartin yok diye biraz bekledim sonra pc acmaya calistigimda direk acilmadi no signal dedi napacagim? Yansiysa garantiye girer mi boyle durum?
Eski sistem ozellikleri:
R3 1300x
B350mk
Gtx 1060 3gb
Coolermaster masterbox lite 5
2400mhz ram
Yeni aldigim parcalar: ( bunlari eski sistemle yer degistirdim)
R5 5600x
id cooling se 214xt
Rx 6700xt
ayni anakarti kullandim
Ayni ram
Ayni kasa
Yazi icin ozur dilerim telefondan yazmak zor bir de heycanliyim biraz.
Not: psu daki fsp hydro g pro 750w VGA girisini ekran kartina taktim ondan olabilir mi PCLe diye bi kabll yoktu cunku psudada ekran kartinin kutusundada
Eski sistem ozellikleri:
R3 1300x
B350mk
Gtx 1060 3gb
Coolermaster masterbox lite 5
2400mhz ram
Yeni aldigim parcalar: ( bunlari eski sistemle yer degistirdim)
R5 5600x
id cooling se 214xt
Rx 6700xt
ayni anakarti kullandim
Ayni ram
Ayni kasa
Yazi icin ozur dilerim telefondan yazmak zor bir de heycanliyim biraz.
Not: psu daki fsp hydro g pro 750w VGA girisini ekran kartina taktim ondan olabilir mi PCLe diye bi kabll yoktu cunku psudada ekran kartinin kutusundada