Neler Yeni

Pc Youtube ve Steam’de Kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Alalı 1 hafta oldu demişsiniz bu 1 hafta içinde neler yaptınız ?

Crack vs. kullandınız mı ? veya herhangi zararlı olabilecek bir şey
Sadece steamdan oyun indirdim onun haricinde hiç bir şey yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alalı 1 hafta oldu demişsiniz bu 1 hafta içinde neler yaptınız ?

Crack vs. kullandınız mı ? veya herhangi zararlı olabilecek bir şey

ilk defa duydum hocam öyle bir şey internetede bakındım öyle bir şey bulamadım yanlış biliyor olma ihtmaiiliniz var mı ben konuya hakim değilim hcam ben bilmiyorumda olabilirim yanlış anlamayın
Hayır hocam oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum lakin YouTube Steam gibi programlara girince deli gibi kasıyor bende anlam veremedim

Lawrence

80+ Bronze
YouTube Steam gibi programlara girince deli gibi kasıyor bende anlam veremedim
Steam, Xbox bende de kasıyor ama deli gibi değil açıldıktan sonra bir kaç saniye kasıyor sonra kendine geliyor bu normal bir şey

Youtube'a tarayıcıdan girmiyor musunuz ? Uygulamasında sorun olabilir tarayıcıdan girmeyi deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed yılmaz
Steam, Xbox bende de kasıyor ama deli gibi değil açıldıktan sonra bir kaç saniye kasıyor sonra kendine geliyor bu normal bir şey

Youtube'a tarayıcıdan girmiyor musunuz ? Uygulamasında sorun olabilir tarayıcıdan girmeyi deneyin
youtube ve steam deki kasılma düzelmiyor hocam zar zor kapatıyorum uygulamayı sonra geçiyor

google chrome kullanıyorum

Lawrence

80+ Bronze
youtube ve steam deki kasılma düzelmiyor hocam zar zor kapatıyorum uygulamayı sonra geçiyor

google chrome kullanıyorum
O zaman hocam güzelce bir temiz kurulum yapın Orijinal Windows kullanın, driverlerı güncelleyin, Herşeyi güzelce kurun.

En temiz çözüm bu gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom