Arama sonuçları: *

1. B

Ticari kredi kartıyla iphone almak

Selamlar. Ticari kredi kartıyla bir iPhone 15 ve 16 Pro almayı düşünüyorum. Vade farksız en fazla taksiti veren mağazalar hangileri? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  2. B

Ticari kredi kartıyla iphone

Selamlar. Ticari kredi kartıyla bir iPhone 15 ve 16 Pro almayı düşünüyorum. Vade farksız en fazla taksiti veren mağazalar hangileri? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  3. B

Easycepten alışveriş yapanlara soru

Hocam orada hep olumsuz deneyimler var doğal olarak. Bana iki taraf da lazım ama iki taraf da çok radikal bölünüyor kafam çok karıştı
  4. B

Ben de hiç bilmiyorum hocam ondan deneyimli ve bilgili birilerini arıyorum forumlarda
  5. B

Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan 3 ay taksitle alırım sıfırını 1737849492 Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan 1737849541 Hangisini aldın kanka bu mükemmel cart curt yazıyo ya
  6. B

Bunların segmentleri oluyo ya outlet mükemmel iyi çok iyi cart curt. Onlardan hangi segmentteydi
  7. B

Peki hocam değişenler orjinal miydi yoksa yan sanayi mi
  8. B

Arkadaşlar selam. Easycepten veya taksitle yenilenmiş telefon satan bir mağazadan 12 ay taksitle iPhone almayı düşünüyorum. Bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlar hangi mağazadan nasıl bir hizmet aldı ve ne önerir? 1737844169 Bir de nelere dikkat etmeliyim? Telefonun değişen parçalarını almadan...
  9. B

Altyapımı nasıl yükseltirim?

Yok hocam o artık şımarmak olur 16 download üstünü göremiyorken :) 70-100 arası download versin upload 3 mü veriyor 5 mi veriyor umrumda değil. 1736947690 Akşam türknetle görüşeceğim artık. Bakalım
  10. B

Dediğinizi anlamadım 1736947325 Ama Turkcell'in ki de bana 16dan fazlası olmaz diyor. Bu değişkenliğin sebebini de çözemedim
  11. B

Hocam benim korkum şu: turknet geçerim, turknet sabit tarife değil diye biliyorum. 1000 mbps'ye kadar denip sonra portunuz yok 16 maks alabiliyorsunuz denirse ben artık kafayı yerim. 1736947238 Türknetle randevu oluşturdum bakalım akşam arayacaklar tekrar.
  12. B

Selamlar. Şuan Superonline 16 mbps kullanıyorum zorunluluktan. 24e çıkmaya çalıştığımda bile boş port yok cart curt deniyor. Fakat Türknet bana 71 mbps alabilirsin diyor. Tüm sitelerde sorguladığımda 50+ gözükmesine rağmen iş hizmeti satın almaya geldiğinde 16 dayayıp geçiyolar. Gözüm 1000lerde...
  13. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Kasa yeni hocam. Termal macunun durumuna soğutucuyu takarken bakıcam artık. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
  14. B

2kya kadar çıkabilirim de 5600 için o kadar çıkmaya gerek yok bence 1736555287 Her forumda her videoda her yerde termalright öneriliyor. Sanırım bunu veya burst assasini alicam. Rgbli önerdiğiniz bir model var mi 1736555588 Yukarda belirttiğim gibi stok
  15. B

Gamegarajdan aldığım hazır sistemdeki stok fanlı ryzen 5 5600 işlemcim valoda yüzde 25-30 civarı kullanımla 80 dereceye çıkıyor. Odamın darlığı ve fanın birazcık kapalı bir yere bakması sebebiyle ısının yüksek olmasını bekliyodum fakat bu kadarı fazla sanırım. Kasam xpg lander 650 80+. Kule tipi...
  16. B

SATA SSD kararsız kaldım

Genelde Trendyol veya hepsiburadanin kendisi önerilmiş forumlarda onlardan alırım muhtemelen. Teşekkürler.
  17. B

SATA SSD kararsız kaldım

Maalesef hocam. 500 SSD var full dolu. 1 tb Sandisk çok cazip geliyor bu yüzden
  18. B

SATA SSD kararsız kaldım

Selamlar. Anakartta tek M2 slotu bulunduğu için kasama sata ssd almak istiyorum. Oyunları depolayıp onun üzerinden oynamak için alacağım. linkini aşağıya bıraktığım 2 ürün arasında kaldım. Samsung olan acayip övülüyor ama diğeri de f/p. Eğer Sandisk üzmez diyosanız ondan alma taraftarıyım. Üzme...
  19. B

Çözüldü✓ Sens 5A hazır sistem hangi driverları kurmalıyım?

Teşekkürler hocam kasa teslim edildiği zaman hallederim. Peki Windows kurulumu için bir video, kaynak vs. önerebilir misiniz? Kendim yapıcam da kurulumu.
  20. B

Çözüldü✓ Sens 5A hazır sistem hangi driverları kurmalıyım?

Selam arkadaşlar. Hazır sistem aldım fakat neleri kurmam gerektiği hakkında fikrim yok. Hangi driverları kurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış konudan açtıysam kusura bakmayın. Kasa...
Top Bottom