Neler Yeni

Easycepten alışveriş yapanlara soru

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
Biz aldık memnun kalmadım çünkü telefonun anası ağlamıştı. Çok işlem görmüştü. Kısa sürede arızalandı. Anakartı kullanılmayacak durumdaydı. Kalitesiz parçalarla değiştiriyorlar. Artık yarı fiyatına verseler almam
Bunların segmentleri oluyo ya outlet mükemmel iyi çok iyi cart curt. Onlardan hangi segmentteydi

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
3 ay çalışıp parayı gömmen zaten pek akıl işi değil. sahibindende reelden kontrol edebileceğin telefonlara bakabilirsin peşin paran varsa. yenilenmiş telefon daha çok taksitle alabilecekler için mantıklı. ki beğenmezsen iade edersin. ben de aldım tamiri görmedi daha
Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan 3 ay taksitle alırım sıfırını
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay çalışıp parayı gömmen zaten pek akıl işi değil. sahibindende reelden kontrol edebileceğin telefonlara bakabilirsin peşin paran varsa. yenilenmiş telefon daha çok taksitle alabilecekler için mantıklı. ki beğenmezsen iade edersin. ben de aldım tamiri görmedi daha
Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan

kankam ben iphone 11 aldım 1.5 sene oldu aynı senin gibi toplu param yoktu taksitle aldım çok memnunum telefondan hala kullanıyorum, ben aldığımda ekranı değişmişti orjinal parçayla uyarı vermiyordu , birde telefonları alırken easycepin yenilenmiş telefonda neyin değiştirdiğine bak bazılarında anakart veya iç parça değişmiş oluyor sen sadece ekran veya kasa değişmiş telefonları al senin için daha yararlı olur, istanbuldaysan kadıköy mağazısını öneririm ben oradan aldım

birde kendilerinin 1 sene garantisi var
Hangisini aldın kanka bu mükemmel cart curt yazıyo ya

YazılımKafa

80+ Silver
Bunların segmentleri oluyo ya outlet mükemmel iyi çok iyi cart curt. Onlardan hangi segmentteydi
İyi veya çok iyiydi. Ama o segmentler dış görünüşle alakalı. Dışında çizik var mı yok mu tarzında

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sezer TAŞBAŞI
Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan 3 ay taksitle alırım sıfırını

Aynen öyle hocam zaten peşin para verecek durumda olsam mediamarkt vs. gibi mağazalardan

Hangisini aldın kanka bu mükemmel cart curt yazıyo ya
kanka şeyi tam anlayamadım. a kalite üründe sıfır yan sanayi mi var yoksa orj parçalar mı. böyleyse hafif çizik orj parça olanları almak daha iyi b kalite vs. şimdi baktım yan sanayi parça olan xs maxi b kalite olarak almışım. orj parça 11 i hatırlamıyom ama sanırım çok iyidir ya da mükemmel

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
kanka şeyi tam anlayamadım. a kalite üründe sıfır yan sanayi mi var yoksa orj parçalar mı. böyleyse hafif çizik orj parça olanları almak daha iyi b kalite vs. şimdi baktım yan sanayi parça olan xs maxi b kalite olarak almışım. orj parça 11 i hatırlamıyom ama sanırım çok iyidir ya da mükemmel
Ben de hiç bilmiyorum hocam ondan deneyimli ve bilgili birilerini arıyorum forumlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom