Neler Yeni

Altyapımı nasıl yükseltirim?

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
Selamlar. Şuan Superonline 16 mbps kullanıyorum zorunluluktan. 24e çıkmaya çalıştığımda bile boş port yok cart curt deniyor. Fakat Türknet bana 71 mbps alabilirsin diyor. Tüm sitelerde sorguladığımda 50+ gözükmesine rağmen iş hizmeti satın almaya geldiğinde 16 dayayıp geçiyolar. Gözüm 1000lerde değil, 70-100 download alsam bana kâfi. Nereye nasıl başvuru yapabilirim artık çok sıkıldım bu durumdan. Bazı kişiler Twitter'dan yazarak vs. çözmüş. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

goygoy.x

80+
İnternet sağlayıcınızı değiştirin. Taahhüt bedelinizin bir kısmını ödeyen sağlayıcılar var. Turknet gibi.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bay fahare
İşten kasıt simetrikse biraz zor normal internet olarak sorgulayınca verebiliyor olarak görünüyor diğerlerinde

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ahmet çavdar
Farklı taahhütsüz bir firmaya geçin sonra altyapınızın yüksek hızlar verdiğini belirtin 5 dk vdsl çeviriyorlar, taahhütlü firmalar bunu yapmak istemiyor nedense

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sağlayıcınızı değiştirin. Taahhüt bedelinizin bir kısmını ödeyen sağlayıcılar var. Turknet gibi.
Hocam benim korkum şu: turknet geçerim, turknet sabit tarife değil diye biliyorum. 1000 mbps'ye kadar denip sonra portunuz yok 16 maks alabiliyorsunuz denirse ben artık kafayı yerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı taahhütsüz bir firmaya geçin sonra altyapınızın yüksek hızlar verdiğini belirtin 5 dk vdsl çeviriyorlar, taahhütlü firmalar bunu yapmak istemiyor nedense
Türknetle randevu oluşturdum bakalım akşam arayacaklar tekrar.

goygoy.x

80+
Müşteri hizmetleri size 71 alınabiliyor demiş. Sabit tarife istiyorsanız da yine farklı taahhütlü bir sağlayıcıya geçebilirsiniz. Eminim istediğiniz hız civarında tarifeler vereceklerdir.

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşten kasıt simetrikse biraz zor normal internet olarak sorgulayınca verebiliyor olarak görünüyor diğerlerinde
Dediğinizi anlamadım

Müşteri hizmetleri size 71 alınabiliyor demiş. Sabit tarife istiyorsanız da yine farklı taahhütlü bir sağlayıcıya geçebilirsiniz. Eminim istediğiniz hız civarında tarifeler vereceklerdir.
Ama Turkcell'in ki de bana 16dan fazlası olmaz diyor. Bu değişkenliğin sebebini de çözemedim

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bay fahare
Dediğinizi anlamadım

Ama Turkcell'in ki de bana 16dan fazlası olmaz diyor. Bu değişkenliğin sebebini de çözemedim
Simetrik internet alacaksanız biraz zor (atıyorum 35download 35upload gibi)

goygoy.x

80+
Değişkenliğin sebebini çözebilecek olsak hangi sağlayıcının ne kadar ekmeğimizi yediğini de öğrenmiş olurduk dostum. Keşke öğrenebilsek ama dediğin gibi çok değişken. Sen bir sağlayıcından garanti alıp geçmeye bak.

bastias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burhan doğan
Simetrik internet alacaksanız biraz zor (atıyorum 35download 35upload gibi)
Yok hocam o artık şımarmak olur 16 download üstünü göremiyorken :) 70-100 arası download versin upload 3 mü veriyor 5 mi veriyor umrumda değil.

Değişkenliğin sebebini çözebilecek olsak hangi sağlayıcının ne kadar ekmeğimizi yediğini de öğrenmiş olurduk dostum. Keşke öğrenebilsek ama dediğin gibi çok değişken. Sen bir sağlayıcından garanti alıp geçmeye bak.
Akşam türknetle görüşeceğim artık. Bakalım

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bay fahare
Yok hocam o artık şımarmak olur 16 download üstünü göremiyorken :) 70-100 arası download versin upload 3 mü veriyor 5 mi veriyor umrumda değil.

Akşam türknetle görüşeceğim artık. Bakalım
İş için diyince tamam o zaman bakabilirsin başka firmalara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,153
Üyeler
165,939
Son üye
METO0