Arama sonuçları: *

• Users: allen
  • Order by date
  1. A

2060 - R5 4500 düşük fps

Selamlar bir süre önce pc hocası gg6 amd kasasını almıştım ve aldığım zaman fps oranlarım gerçekten iyiydi fakat şu sıralar özellikle minecraft(1.8.9) cyberpunk 2077 witcher 3 ve valorant üzerinde çok yoğun olmasa da birkaç dakikada bir 2-3 saniyelik droplar yiyorum ve droplar art arda...
  2. A

Valorantta nasıl yükselirim

Tamam teşekkürler
  3. A

Valorantta nasıl yükselirim

Valorant oynarken genelde 3 veya 5 pre şeklinde arkadaşlarımla maç oynuyoruz fakat onlar iyi oynarken ben kötü, ben iyi oynarken onlar kötü oynuyor. Onlar plat 1-3 arası ben dia 2 plat 3 arası gidip geliyorum. Yükselmek için aimimi geliştirmem gerek onun farkındayım. Oyun bilgim yeterli. Günde...
  4. A

Youtube video izlerken kontrast artıyor

Yanıtın için teşekkür ederim. Video renk ayarları sinema modunda etki etmiyor.
  5. A

Youtube video izlerken kontrast artıyor

Video izlerken hem videonun hem de masaüstümün kontrastı artıyor. Yalnızca sinema modundayken olduğunu fark ettim. Youtube'da video önizlemelerinde de kontrast artıyor.
  6. A

Windows 11'e geçilir mi?

12 Temmuz 2022 tarihinde Windows 11e geçilir mi sizce? Şuanlık Windows 10 ile ilgili bir sorunum yok ama yapı ve yenilik açısından daha çok hoşuma gidiyor ve daha önce hiç kullanmadım-kullanan birini bugüne kadar görmemiştim. Windows 8.1 için de aynısını yapmıştım zamanında ama o zaman pişman...
  7. A

Gameloop Setup açılmıyor

Arkadaşlar sorunu setup dosyasını D klasörüne atarak çözdüm :p
  8. A

Gameloop Setup açılmıyor

Bluestacks zaten kullanıyorum fakat performans sıkıntısı çeker miyim veya otomatik tuş kullanabilir miyim bilmiyorum
  9. A

Gameloop Setup açılmıyor

Ben baya önceden gameloop üzerinden PUBG oynuyordum zaten fakat 8-9 ay önce bıraktım şimdi geri başlamak istiyorum fakat gameloop installer açılmıyor internette bulabildiğim her şeyi izledim ama hiçbir yerde bu tarz bir hatayı ve çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz? Aynı konuyu bir süre...
  10. A

Gameloop setup açılmıyor.

iyi de emülatör ile ilgili bir şey yok ki sinirlenip tamamen silmiştim 1655133139 siteden setup indirdim fakat açmaya çalışınca hiçbir şey çıkmıyor
  11. A

karne hediyesi ( kardeşee )

Alışkanlığa göre de değişir tabi ben senelerdir apple ürünleri kullandığımdan dolayı bana rahat geliyor
  12. A

karne hediyesi ( kardeşee )

Ipadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.
  13. A

Sadece 1.6 GB kullanılabilir

Evet, sekme olarak da whatsapp web ve youtube açık sadece
  14. A

Sadece 1.6 GB kullanılabilir

Arkadaşlar şu sıralar bilgisayarımda sıkıntılar olduğunu fark ediyordum fakat şimdi görev yöneticisinden gördüğüm kadarıyla sadece discord ve google250 mb üstü kullanmasına rağmen 1.6 gb kullanılabilir gösteriyor. Bu doğal mıdır değilse nasıl çözebilirim?
  15. A

Gameloop setup açılmıyor.

Ben baya önceden gameloop üzerinden pubg oynuyordum zaten fakat 8-9 ay önce bıraktım şimdi geri başlamak istiyorum fakat gameloop installer açılmıyor internette bulabildiğim her şeyi izledim ama hiçbir yerde bu tarz bir hatayı ve çözümünü bulamadım yardımcı olur musunuz?
Top Bottom