karne hediyesi ( kardeşee )

Prepper

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox pubg ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.​

Ipadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.

Ipadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.
1000 tl filan var ne yazıkki en ucuz 9. nesille

oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi

Alışkanlığa göre de değişir tabi ben senelerdir apple ürünleri kullandığımdan dolayı bana rahat geliyor

oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi
iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.

iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.
kardeşim 10 yaşında bilgisayar alacaktım ama şöyle bir şey var hep yanında taşımasını istiyorum benim zaten bilgisayarım var iPad ne öneriyorsunuz peki 9. nesil 5 6 bin öyle ise alacağım yardımcı olabilirsen çok sevinirim .

Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.​

Galaxy Tab S6 Lite tablet aynısı bendede var şuan tablette hayalet ekran var mesela youtubede takılıyorsunuz altında ana ekran gözüküyo
Post automatically merged:

garantiye gitti ekran değişti hala aynı sorun var

Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

2017'den beri bunun eski sürümünü kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.
Hala taş gibi duruyor cihaz.
Ve kullanımınıza bağlı olarak alt'daki cihaz da sizi en az 10 yıl götürecektir emin olabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,381
Üyeler
190,904
Son üye
kralinyo54
Geri