Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox pubg ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım
1000 tl filan var ne yazıkki en ucuz 9. nesilleIpadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.
oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer miIpadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.
iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi
kardeşim 10 yaşında bilgisayar alacaktım ama şöyle bir şey var hep yanında taşımasını istiyorum benim zaten bilgisayarım var iPad ne öneriyorsunuz peki 9. nesil 5 6 bin öyle ise alacağım yardımcı olabilirsen çok sevinirim .iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.
Galaxy Tab S6 Lite tablet aynısı bendede var şuan tablette hayalet ekran var mesela youtubede takılıyorsunuz altında ana ekran gözüküyoMerhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım
Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.
Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım
Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.