Neler Yeni

karne hediyesi ( kardeşee )

Prepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes GENÇ
Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox pubg ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.​

allen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Karataş
Ipadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Ipadler bu konuda çoğunlukla daha iyi çünkü bütün parçaları Apple tarafından üretiliyor olmasından dolayı parçalar birbirine daha kolay optimize olabiliyor. Fakat bütçenizi arttıramıyorsanız S6 Lite yeterlidir.
1000 tl filan var ne yazıkki en ucuz 9. nesille

Prepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes GENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi

allen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Karataş
Alışkanlığa göre de değişir tabi ben senelerdir apple ürünleri kullandığımdan dolayı bana rahat geliyor

zsyredia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bulut Aydın
oyunlarda ve kullanımda daha mı rahat eder sizce fiyat farkı büyük evet ama gerçekten o fiyat farkına değer mi
iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.

Prepper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes GENÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad alabiliyorsanız, bütçeniz el veriyorsa alabilirsiniz. Lâkin önemli olan kardeşinizin yaşı. Nasıl bir beklentide olduğu da önemli. S6 Lite bence ona yetecektir lâkin 9. Nesil ipad'leri çok daha iyi görüyorum. Bütçeniz de yetiyorsa iPad 'e yatırım yapmak daha mantıklı. İleriye dönük olacaktır.
kardeşim 10 yaşında bilgisayar alacaktım ama şöyle bir şey var hep yanında taşımasını istiyorum benim zaten bilgisayarım var iPad ne öneriyorsunuz peki 9. nesil 5 6 bin öyle ise alacağım yardımcı olabilirsen çok sevinirim .

SendyGood

80+ Bronze
Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

Samsung Galaxy Tab S6 Lite çok mu eski kalır veya buna benzer f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.​

Galaxy Tab S6 Lite tablet aynısı bendede var şuan tablette hayalet ekran var mesela youtubede takılıyorsunuz altında ana ekran gözüküyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantiye gitti ekran değişti hala aynı sorun var

Kadir_1987

80+ Silver
Merhabalar, kardeşime karne hediyesi tablet almak istiyorum sadece oyun oynayacak ( roblox PUBG ) kassın donsun istemiyorum fakat tablet konusunda hiç bilgim yok çok az araştırma yaptım

2017'den beri bunun eski sürümünü kullanan biri olarak tavsiye edebilirim.
Hala taş gibi duruyor cihaz.
Ve kullanımınıza bağlı olarak alt'daki cihaz da sizi en az 10 yıl götürecektir emin olabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun :)

Top Bottom