Neler Yeni

Valorantta nasıl yükselirim

allen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Karataş
Valorant oynarken genelde 3 veya 5 pre şeklinde arkadaşlarımla maç oynuyoruz fakat onlar iyi oynarken ben kötü, ben iyi oynarken onlar kötü oynuyor. Onlar plat 1-3 arası ben dia 2 plat 3 arası gidip geliyorum. Yükselmek için aimimi geliştirmem gerek onun farkındayım. Oyun bilgim yeterli. Günde 5-6 dm atıyorum. Dm oynamak bana sıkıcı geliyor. Aimlab de kullanıyorum aynı zamanda. Yükselmek için ne yapmalıyım?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Valorant oynarken genelde 3 veya 5 pre şeklinde arkadaşlarımla maç oynuyoruz fakat onlar iyi oynarken ben kötü, ben iyi oynarken onlar kötü oynuyor. Onlar plat 1-3 arası ben dia 2 plat 3 arası gidip geliyorum. Yükselmek için aimimi geliştirmem gerek onun farkındayım. Oyun bilgim yeterli. Günde 5-6 dm atıyorum. Dm oynamak bana sıkıcı geliyor. Aimlab de kullanıyorum aynı zamanda. Yükselmek için ne yapmalıyım?
oyunu fazla fazla oyna esporcuları falan izle zamanla yükselirsin.
öyle bizim diyeceğimiz 1 kelimeyle bi anda uçmayacaksın sen oynamaya devam et gerisi gelir

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
oyunu fazla fazla oyna esporcuları falan izle zamanla yükselirsin.
öyle bizim diyeceğimiz 1 kelimeyle bi anda uçmayacaksın sen oynamaya devam et gerisi gelir
Eğer rank kasmak için gelişmek istiyorsan spike at birsürü kez arkadaşlarınla hem maplere de daha çok adapte olabilirsiniz

allen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkürler

Erda Yıldırım

80+ Gold
poligon falan boş iş , ilk önce peek atmayı öğren sonra aimi kafada tutmaya alış ondan sonrada 0;P;o;1;0l;4;0o;0;0a;1;1b;0
bu verdiğim cross ile oyna 1 2 ay zaten sonra kendinde görürsün nasıl bir değişim olduğunu.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Özel bir taktik yok knkm direk aim lazım sadece aim ile immo eloya rahatça çıkarsın aim geliştirmek için bence aim lab falan indirme çok fazla dm oyna müzik açma sakın dm oynadıkça çoğu şey gelişecektir zaten

Hwaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Demirkıran
Pro oyuncuları izlemek çok yararlı onların yaptığı hareketin aynısını dene kill aldığını göreceksin daha sonra neden proların yaptığı şeyler onlara kill aldırıyor analiz et. Oyun içindeyken takım arkadaşlarına sadece info ver onlardan info bekleme bu yüzden haritaya sık sık bakma odağın crosshairde olması daha önemli reaksiyon süren için 8 saat uyuduğundan emin ol ve göz kuruluğu yaşıyorsan göz damlası kullan ayrıca yaban mersini ye

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
Peeklerini geliştir aim eninde sonunda herkeste oluyor ama aim ve oyun bilgisi herkeste yok. Ne kadar oyun bilgim yeterli desen de pro maçlara girip izle bakalım yeterli mi.

Top Bottom