Arama sonuçları: *

1. C

Sistem SSD'yi görmüyor

CS2 ve masaüstünde boşta iken takılmalar donmalar yaşadığım sebebiyle sıfır kasayı açıp termal macun değişikliği ve XPG S40G SSD'nin plakasını çıkartıp anakartın plakasını takmak istedim. SSD'nin plakayı söküp taktıktan sonra sistem SSD'yi görmez oldu. SSD'yi görmediği için BIOS'ta kaldım...
  2. C

Ekran kartı mı almalıyım işlemci mi?

Ekran kartı almanızı tavsiye ederim mümkünse nvidia tarafından devam edin. Ekran kartı işlemciye göre daha maliyetlidir. Ayrıca DDR4 ile devam edeceğinizi de düşünürsek yeni işlemciler çıktıkça eskilerin fiyatları düşmeye devam etti edecektir. 3060ti veya 4060 seçimleri sizi üzmez
  3. C

SİSTEMİM ÖLDÜMÜ FPS DROP YİYORUM

eski sürüm mü kurmalıyız driver? amd için öneri sürüm var mı?
  4. C

Oyunlarda anlık işlemci ve ekran kartının power değeri düşmesi

Hangi oyunlar yaşıyorsunuz?
  5. C

Sıfır sistemde takılma sorunu

Yükte maks 82-83 dereceye çıkıyor. ve maksimum çektiği elektrik ise 220w
  6. C

SİSTEMİM ÖLDÜMÜ FPS DROP YİYORUM

Şuan valorant ve CS2'de ciddi sıkıntı var. 5700x3D sıfır sistem topladım 2 haftalık ve drop yiyorum. Aynı şekilde 12700K'lı sistemde de arkadaşım fps drop yiyor. Formatla çözülmez. Oyunla ilgili sorun var.
  7. C

çoğu psu bu şekilde aslında sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz.
  8. C

Ram chipset bios win driver bunların hiçbirinde sorun yok hepsi doğru şekilde yüklendi. SSD ve RAM Sorunun oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ürünü satın aldığım firmayı aradım. Firmadan aldığım bilgi doğrultusunda son 1 ay içerisinde satmış oldukları 5700X3D işlemciler adına aynı...
  9. C

7700xt için ddr5 işlemci anakart önerisi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html ile 7500F güzel seçim olabilir. Veya şu şekil; https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600x-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html ile...
  10. C

Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim.

https://www.n11.com/urun/hyperx-cloud-stinger-2-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-61622615?magaza=farsoft&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel daha iyi bir seçenek olabilir.
  11. C

Evet her şey güncel :(
  12. C

Yeni Ekran Kartı ve İşlemci Sonrası Oyunlarda Takılma Problemi Hk.

bende de rx6800 var birkaç kez temiz format kurulum yaptım fayda etmedi. 7-8 yıl aradan sonra amd kart deneyeyim dedim herkesin bahsettiği kadar sıkıntılıymış gerçekten.
  13. C

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz? 1738710217
  14. C

ramleri test edeceğim şimdi. ssd xpg s40g ısınan bir modelmiş.
  15. C

CS2 oynuyorum. Sıcaklık epey düşük işlemci 54 ekran kartı ise 60 civarında seyrediyor. Full yükte şu şekilde cpu 83 gpu 80-83 arası ssd 47 güç kaynağım: 650w fsp hyper pro yeterli midir? 1738703978 sıcaklıkları bir önceki yanıtımda paylaştım ayrıca geri dönüşünüz için teşekkür ederim...
  16. C

5700X3D ve RX6800'lü sistem topladım. Takılmalar droplar yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir?
  17. C

Sıfır topladığım 5700x3D ve RX6800 sistem takılma ve kasma sorunu

Sıfır sistem topladım 1 haftalık. Masaüstünde ve oyundayken takılmalar yaşıyorum. G.Skill 2x8 3200. Sapphire RX6800. MSI A520M Pro. Ryzen 7 5700x3D.
  18. C

Çözüldü✓ Adata XPG Spectrix S40G RGB SSD

S40G aldım. Sıfır sistem topladım 1 haftalık. Masaüstünde ve oyundayken takılmalar yaşıyorum. Sizce SSD kaynaklı mı?
Top Bottom