Ram chipset bios win driver bunların hiçbirinde sorun yok hepsi doğru şekilde yüklendi. SSD ve RAMChipset bios win driver
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlwr xmp açıksa kapatıp deneyin
Sorunun oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ürünü satın aldığım firmayı aradım. Firmadan aldığım bilgi doğrultusunda son 1 ay içerisinde satmış oldukları 5700X3D işlemciler adına aynı durumu yaşayan 3 kişiden daha dönüş almışlar. Bu sebeple test edilmek üzere işlemciyi göndermemi istediler. Diğer arayanlar ve başka yerlerde araştırdığım gördüğüm kadarıyla sorun işlemciden ziyade oyunla alakalı çünkü Intel 12700K kullanıp aynı sorunu yaşayan da var.4070 ti süper kullanıyorum ben.Ne yaptıysam çözemedim,benimde her şey güncel ama bir türlü düzeltemedim
tek kabloyla gelip 8+8 olarak 2 ye bölünüyor.Psu tek kablo üzerindenmi 8+8 veriyor yoksa 2 tane ayrı 8 pin kablomu geliyor ?
Direkt kesin bir şey söylemek istemem ama tek kablodan 8+8 gelmesi pek iyi değil elindeki kart yüksek güç tüketiyor kartını furmark testine sokabilir misin? Furmark testinde sorun çıkarsa yüksek ihtimalle tek kanaldan ekran kartı için yeterli güç besleyemiyor demektir.Ram chipset bios win driver bunların hiçbirinde sorun yok hepsi doğru şekilde yüklendi. SSD ve RAM
Sorunun oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü dün ürünü satın aldığım firmayı aradım. Firmadan aldığım bilgi doğrultusunda son 1 ay içerisinde satmış oldukları 5700X3D işlemciler adına aynı durumu yaşayan 3 kişiden daha dönüş almışlar. Bu sebeple test edilmek üzere işlemciyi göndermemi istediler. Diğer arayanlar ve başka yerlerde araştırdığım gördüğüm kadarıyla sorun işlemciden ziyade oyunla alakalı çünkü Intel 12700K kullanıp aynı sorunu yaşayan da var.
tek kabloyla gelip 8+8 olarak 2 ye bölünüyor.
çoğu psu bu şekilde aslında sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz.Direkt kesin bir şey söylemek istemem ama tek kablodan 8+8 gelmesi pek iyi değil elindeki kart yüksek güç tüketiyor kartını furmark testine sokabilir misin? Furmark testinde sorun çıkarsa yüksek ihtimalle tek kanaldan ekran kartı için yeterli güç besleyemiyor demektir.
Modüler PSU lar bu şekilde değil tek çıkış değil iki farklı veya karta bağlı üç farklı çıkıştan gelir tabi her PSU nun maksimum noktası farklıdır ama bu kablo ile 250 watt ve üzerinde sorunlar oluşabiliyor onun için test edip görelim dedim çünkü yükte işin rengi tam olarak belli olur
Yükte maks 82-83 dereceye çıkıyor. ve maksimum çektiği elektrik ise 220wModüler PSU lar bu şekilde değil tek çıkış değil iki farklı veya karta bağlı üç farklı çıkıştan gelir tabi her PSU nun maksimum noktası farklıdır ama bu kablo ile 250 watt ve üzerinde sorunlar oluşabiliyor onun için test edip görelim dedim çünkü yükte işin rengi tam olarak belli olur