Arama sonuçları: *

1. Megatronus

IPhone İçin Şarj Adaptörü İlla Orijinal mi Olmalı?

her zaman orijinali alın derim pahalı bir cihazı böyle riske atmak saçma bence direk apple veya troydan alın internette çok sahtesi dönüyor
  2. Megatronus

Sonunda Kasamı Değiştirdim 😍

hocam inşallah size daha iyisi nasip olur da alırsınız
  3. Megatronus

teşekkürler daha iyisi nasip olur size inşallah
  4. Megatronus

simetri takıntım var ya kasayı tam masaya göre sıfırladım düz konulunca masada çok yer kaplıyor gibi hissediyorum böyle daha ferah ama çapraz da deneyeceğim bi
  5. Megatronus

3 ay boyunca stok bekledim sonunda yeni kasaya kavuştum 1 hafta pc kullanamadım ama olsun tam istediğim gibi oldu bir h.o alırım
  6. Megatronus

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

hocam belli bir süre geçince banka hesabınız aktarabiliyorsunuz diye biliyorum
  7. Megatronus

evet gerekli 1739095151 aldıktan sonra ıyzco bakiyenize indirim tutarı yüklenicek hemen bana 670 lira yüklendi mesela
  8. Megatronus

hocam mağazadan iyzco ile alamazsınız sanırım internetten alıp mağazadan teslim seçerseniz gün içinde hazır oluyor teslim alabiliyorsunuz ama ilk önce ıyzco kampanyasına katılmanız lazım uygulamayı indirip kimliğinizi okutmalısınız
  9. Megatronus

anladım hocam teşekkür ederim
  10. Megatronus

karanlıkta ışığı nasıl hocam foto atabilme şansınız var mı bir de kablosuz alıcıda gecikme yapıyor mu
  11. Megatronus

ben de bugün mağazadan teslim alacağım merak ettim iyi kötü yönleri neler acaba
  12. Megatronus

Valorant küfürsüz konuşan saygılı arkadaşlar arıyorum.

beni de ekleyebilirsin dostum Arisen#0407
  13. Megatronus

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

monsgeek olarak şuan 5k altında en iyi model v5 değil mi hocam daha iyisi var mı
  14. Megatronus

öyle desenize hocam ya bi an dedim nasıl oluyor tabi ki her zaman 1ms veremez apex pro da veremez zaten akko monsgeek v5 pazartesi alacağım inşallah ya kaliteli bir model bakıyordım uzun zamandır benim apex 9 tuş hissiyatı kötü biraz razer steelseries çok model baktım ama fiyatları uçuk ve...
  15. Megatronus

hocam 7ms demişsiniz ama klavye 1ms 1000hz polling rate çünkü şuan baktım da 8000hz olanı da var
  16. Megatronus

peki bu gecikme değerlerini nereden bakabilirim hocam karşılaştırma yapmak için
  17. Megatronus

hocam 7ms biraz fazla geldi ya apex pro 0.2 ms mi neydi emin olamadım şimdi ama akko gerçekten kalite olarak çok iyi gözüküyor
  18. Megatronus

hocam bu klavyeyi alınca ömür boyu kullanacağım kablosuzda iyi mi 7ms gerçi kablolu da kullanabilirim ama mesela steelseries apex pro mini wireles ile kıyaslarsak kablosuzda switchlerin gecikmesi iyi mi
  19. Megatronus

peki hız gecikme ve switch kalitesi olarak hocam
  20. Megatronus

merhaba v5 modelini almayı düşünüyorum hocam apex 9 tkl den geçeceğim 3 bine satıp v5 alacağım doğru tercih olur mu
Top Bottom