Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
Çoğu şeyi aynıysa sizin önerinizin de v5 olduğunu düşünüyorum değil mi ? Alırken tekrar rahatsız etmeyelim
Batarya v5de daha yüksek, ama tuşlar biraz daha sertti galiba.
Bu farklı keycaps olanda ise qmk-via yok ama switchleri keycapsi daha iyi.
Eğer tuş atama, rgb konusunda sınırsız olmak istiyorsanız qmk-via farz.
Mesela q tuşuna basılı tutarak @ yapma bile atayabiliyorsunuz.
Onun haricinde iki modelde de knob medya sesi kısıyor (aulada pc sesi kısıyor)
Konudaki 2ürünün switchi tactile. Ama şöyle anlatayım sesi linear switch gibi tok ama clicky( blue switch) gibi hissiyatı var

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,172
İsim
Emre
Batarya v5de daha yüksek, ama tuşlar biraz daha sertti galiba.
Bu farklı keycaps olanda ise qmk-via yok ama switchleri keycapsi daha iyi.
Eğer tuş atama, rgb konusunda sınırsız olmak istiyorsanız qmk-via farz.
Mesela q tuşuna basılı tutarak @ yapma bile atayabiliyorsunuz.
Onun haricinde iki modelde de knob medya sesi kısıyor (aulada pc sesi kısıyor)
Konudaki 2ürünün switchi tactile. Ama şöyle anlatayım sesi linear switch gibi tok ama clicky( blue switch) gibi hissiyatı var
Valla hiç anlamıyorum hocam siz hangisini önerirsiniz düz hesap söyleyin ona göre alalım size güveniyoruz :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
Valla hiç anlamıyorum hocam siz hangisini önerirsiniz düz hesap söyleyin ona göre alalım size güveniyoruz :D
Eğer rgb ve tuş kişiselleştirme konusunda sınırım olmasın, batarya da çok önemli değil diyorsanız v3. Batarya önemli ise v5. Eğer cloud driverdan rgb ve tuş atamaları yeterli ama switch ve keycapsler çok daha tatli olsun diyorsanız ;

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,172
İsim
Emre
Eğer rgb ve tuş kişiselleştirme konusunda sınırım olmasın, batarya da çok önemli değil diyorsanız v3. Batarya önemli ise v5. Eğer cloud driverdan rgb ve tuş atamaları yeterli ama switch ve keycapsler çok daha tatli olsun diyorsanız ;
Tamamdır sizi de yordum biraz kusura bakmayın teşekkürler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,790
İsim
Kerem Çavuş
ya v3 alın ya da ekleyip lines white alın , düz v5 in tuşlar çok sert

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Buğra
Gecikmesi en düşük custom klavyelerden monsgeek. Kablosuzda 7msti sanirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aula çok güzel ürün ama main yapayım başka klavyeyle işim olmasın deniyorsa alınır bence.
hocam bu klavyeyi alınca ömür boyu kullanacağım kablosuzda iyi mi 7ms gerçi kablolu da kullanabilirim ama mesela steelseries apex pro mini wireles ile kıyaslarsak kablosuzda switchlerin gecikmesi iyi mi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
hocam bu klavyeyi alınca ömür boyu kullanacağım kablosuzda iyi mi 7ms gerçi kablolu da kullanabilirim ama mesela steelseries apex pro mini wireles ile kıyaslarsak kablosuzda switchlerin gecikmesi iyi mi
O klavyede rapid trigger var. Gecikmesi daha düşüktür muhtemelen ama fark yapacak kadar değil. Klavyede çok fark etmiyor zaten. Keza kablosuz kulaklıklar 25-30msde çaylıyo. Bunun hissiyatı apex proya göre arşa çıkartacak seviyede. Ve tamamen aluminyum.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Buğra
O klavyede rapid trigger var. Gecikmesi daha düşüktür muhtemelen ama fark yapacak kadar değil. Klavyede çok fark etmiyor zaten. Keza kablosuz kulaklıklar 25-30msde çaylıyo. Bunun hissiyatı apex proya göre arşa çıkartacak seviyede. Ve tamamen aluminyum.
hocam 7ms biraz fazla geldi ya apex pro 0.2 ms mi neydi emin olamadım şimdi ama akko gerçekten kalite olarak çok iyi gözüküyor

KeyN_N

80+
Auladan monsgeeke değişecek şeyler;
Monsgeek alu, aula plastik
Monsgeek qmk-via, aulanın bok gibi driverı var indirmeye korkuyorsun
Monsgeek 8000mah, aula 4000
Monsgeek keycapsler ışık geçiriyor, aula geçirmiyor (benim için fark etmiyor ama çoğu insan buna önem veriyor)
Aula 4000 ama RGB kapalı 2 aydır şarja takmadığım halde hatalı değilse hala %80 gösteriyor. Monsgeek bu kadar absürt süreler dayanıyor mu peki?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
Aula 4000 ama RGB kapalı 2 aydır şarja takmadığım halde hatalı değilse hala %80 gösteriyor. Monsgeek bu kadar absürt süreler dayanıyor mu peki?
Hatalı o. İmkansız gibi 2ay şarja takmamak.

Hocam indirm bittikten sonra counter kaça gider sıfır gibi, sadece deneyimlemek istiyorum boşa zarara girmiyim normal fiyatı 5k
4-4.300e gider sanırım ikinci elde

hocam 7ms biraz fazla geldi ya apex pro 0.2 ms mi neydi emin olamadım şimdi ama akko gerçekten kalite olarak çok iyi gözüküyor
Yok ya kablosuz modda normal. Fark etmiyorsun bile zaten

Top Bottom