Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali
peki linear ve tactile arasında hissiyat olarak hangisi iyi acaba
Benim için linear ama kişiden kişiye değişecek bir durum. Tuşa dokunduğunuzda size bir geri bildirim versin, klavye kullandığımı daha çok hissedeyim diyorsanız tactile. Tuşa dokunduğunuzda yağ gibi akıp gitsin, yumuşak bir dokunma hissi istiyorum diyorsanız linear.

goku010203

80+ Bronze
peki linear ve tactile arasında hissiyat olarak hangisi iyi acaba
Ben linear derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm M1 3900, countor lines 4250ye geliyor. Bunların sıfırı sarı sitede ne kadar eder az kullanır satarım. Deneyimlemek istiyorum nasıl klavyeymis

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
Gaming gen de cream black pro var piano yerine önerir misniz beyler yoksa. Yellow veya dracula mı tercih edilmeli.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
yusuf ecer
Ben linear derim

@freygasm M1 3900, countor lines 4250ye geliyor. Bunların sıfırı sarı sitede ne kadar eder az kullanır satarım. Deneyimlemek istiyorum nasıl klavyeymis
Gaminggende listelenmeseydi çok ederdi. Şuan gaminggenin altında eder. SP gibi sayılı üretilenler olmadığı sürece zarar ettirir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali
Gaming gen de cream black pro var piano yerine önerir misniz beyler yoksa. Yellow veya dracula mı tercih edilmeli.
Ben rosewood kullanıyorum şuan, tam aradığım switchi buldum diyebilirim. Tok, derin, sessize yakın bir ses :D Tek eksisi ışık geçirgenliği, rgb için çok kötüye yakın bir performansı var. Rengi emiyor resmen, beyaz ışık pembeye yakın bir renk alıyor.
Benim için rgb o kadar önemli değil ve kendi keycapslerimle iyi performans veriyor. Rgb önemli değil diyorsanız rosewood switchleri öneririm ama ses testlerine mutlaka bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
Gaminggende listelenmeseydi çok ederdi. Şuan gaminggenin altında eder. SP gibi sayılı üretilenler olmadığı sürece zarar ettirir.
SP olayı nedir hocam açılımı ne ?

Ben rosewood kullanıyorum şuan, tam aradığım switchi buldum diyebilirim. Tok, derin, sessize yakın bir ses :D Tek eksisi ışık geçirgenliği, rgb için çok kötüye yakın bir performansı var. Rengi emiyor resmen, beyaz ışık pembeye yakın bir renk alıyor.
Benim için rgb o kadar önemli değil ve kendi keycapslerimle iyi performans veriyor. Rgb önemli değil diyorsanız rosewood switchleri öneririm ama ses testlerine mutlaka bakın.
Ben sessiz çok sevmiyorum hocam :(

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
yusuf ecer
SP olayı nedir hocam açılımı ne ?

Ben sessiz çok sevmiyorum hocam :(
Bende bulamadım Sp nin anlamını hocam ya.
Special editionlara sp ekliyor monsgeek. Mesela ;
IMG_20250207_130729.jpg

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
yusuf ecer
Nasıl yani Special Edition mu yani hocam? Mesela konudaki ürünlerin SP tarafı yazılımın internetten yapılması mı acaba?
Kasada ufak değişiklikler oluyor sadece. İlk seriden itibaren cloud driver vs var. Konudaki ürünlerde via qmk var bu çok yaygın olmasa da baya bi üründe var yurt dışında. Via sadece china local monsgeeklerde yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
Kasada ufak değişiklikler oluyor sadece. İlk seriden itibaren cloud driver vs var. Konudaki ürünlerde via qmk var bu çok yaygın olmasa da baya bi üründe var yurt dışında. Via sadece china local monsgeeklerde yok.
Hocam sizdeki ilk nesil kasayı gaming gen in getirme ihtimali var mı sizce üretimi var mı hala ?

Top Bottom