Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Buğra
1ms minimum değerleri alıyo firmalar. Apex falan da o kadar değildir. YTde yabancı bi youtuber testlerini yapıyordu videoyu bulsam atardım. Ortalamada 7msti.
öyle desenize hocam ya bi an dedim nasıl oluyor tabi ki her zaman 1ms veremez apex pro da veremez zaten akko monsgeek v5 pazartesi alacağım inşallah ya kaliteli bir model bakıyordım uzun zamandır benim apex 9 tuş hissiyatı kötü biraz razer steelseries çok model baktım ama fiyatları uçuk ve kaliteleri o kadar iyi değil monsgeekte tek şüphem çok bilinmeyen bir marka olması o kadar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
öyle desenize hocam ya bi an dedim nasıl oluyor tabi ki her zaman 1ms veremez apex pro da veremez zaten akko monsgeek v5 pazartesi alacağım inşallah ya kaliteli bir model bakıyordım uzun zamandır benim apex 9 tuş hissiyatı kötü biraz razer steelseries çok model baktım ama fiyatları uçuk ve kaliteleri o kadar iyi değil monsgeekte tek şüphem çok bilinmeyen bir marka olması o kadar
Monsgeeki akkodaki asusun rog tarafı olarak düşünebilirsiniz. Akko daha çok budget ürünler yaparken monsgeek daha premium ürünler çıkarıyor. Yani köklü ve kendi ürünlerini üreten bir marka. Kutu içeriği ve müşteri desteği de mükemmel.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Buğra
Monsgeeki akkodaki asusun rog tarafı olarak düşünebilirsiniz. Akko daha çok budget ürünler yaparken monsgeek daha premium ürünler çıkarıyor. Yani köklü ve kendi ürünlerini üreten bir marka. Kutu içeriği ve müşteri desteği de mükemmel.
monsgeek olarak şuan 5k altında en iyi model v5 değil mi hocam daha iyisi var mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer

filozof07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet özsoh
beyler klavye bugün geldi gerçekten efsane hayatımda böyle bi kalite görmedim müthiş tavsiye ederim tereddütte olan varsa

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,406
İsim
yusuf ecer
Aula konusuna döndü he 420 mesaj olmuş :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
Ben yolladım da dün teslim edilemedi yazdı gaming.gen cumartesi kapalı her halde bilmiyorum. Yarın da dağıtıma çıkmazsa nolcak bilmiyorum.
iade edilirse yazar mısınız hocam çok merak ediyorum gamin gen alacak mı geri diye.

RquarD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bayram K
Aula konusuna döndü he 420 mesaj olmuş :D
merhabalar bütçem bu klavyenin fiyatına çıkmıyorda fps oyunları oynuyorum hotswap siyah bir klavye arıyorumda bu klavye nasıl sizce sitede çok satanlarda gördüğüm için bunu sormak istedim bütçem en fazla 3.000 civarlarına çıkıyor

Top Bottom