Arama sonuçları: *

1. Courageux

Razer DA V2 X Hyperspeed Alınır mı?

Hocam şu an G203'te elim bayağı dışarıda kalıyor aynı sorunu AJ199'da da yaşar mıyım? Özellik olarak bu fiyat aralığında en iyisi gibi duruyor. Bir de bilginiz varsa kablo takılıyken oynama ihtimali oluyor mu bu mouse ile? 1686685149 Evet hocam v2 Pro da palm için çok uygun bir seçenek gibi...
  2. Courageux

Hocam bayağı tryhard oynuyorum ya açıkçası. Palm tutuşa uygun kablosuz güzel bir şey bulabilsem hemen alacağım. AJ199 veya Deathadder v2 Pro hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz?
  3. Courageux

Merhaba, Uzun zamandır G203 kullanıyorum. Kablosuz bir mouse arayışındayım. Mouse'u palm grip şeklinde tutuyorum. Ek olarak elim büyük. G203'de dışarıda kalıyor. Şu an hesabımda olan indirimlerle birlikte 750 TL'ye satın alabiliyorum DA V2 X Hyperspeed'i. Normalde AJ199 alacaktım ancak palm...
  4. Courageux

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

Evet hocam İstanbul'da yaşıyorum. Tamamdır çok teşekkür ederim cevabınız için.
  5. Courageux

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

Hocam 24.95 TL'lik hızlı kargo ile mi satın almıştınız? Ben o şekilde aldım ama Pazartesi teslim edilecek gözüküyor.
  6. Courageux

Yardım Aldığım arctic mx4 macun sahte mi?

Hocam bu 75'e 25 kupon olayı kişiye mi özel? Yoksa MX-4 macunda geçerli bir kampanya mı var?
  7. Courageux

Ryzen 5 3600 Stok Fan için bu değerler normal mi?

Merhaba, 1-2 hafta içinde termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum. Kasayı aldığımdan beri değiştirmemiştim. Buna ek olarak daha önce OC yapmadım. Sadece Ryzen Master programında bulunan Auto OC modunu kullanıyorum. Değerlerin normal olup olmadığı hakkında yorumlarınızı ve işlemcimi daha...
  8. Courageux

Steelseries Rival 3 vs Razer Basilix X Hyperspeed

Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar. 1623630793 Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor :D Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir...
  9. Courageux

Palm grip tutuyorum. Tamamdır çok teşekkürler araştıracağım. 1623630410 Aynen bana da çok iyi göründü. Rival 110 kullanmıştım ve tutuşunu çok beğenmiştim. Biraz ağır bir mouse'tu. Acaba bu nasıldır?
  10. Courageux

Peki sizce kablolu olması kablosuza göre bir eksi mi? Bazen kablo sıkıntı oluşturabiliyor benim için.
  11. Courageux

Bu fan alınır mı? Gamepower

Cevap biraz geç oldu ama evet kullanıyorum :D
  12. Courageux

Merhaba arkadaşlar, Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar,
  13. Courageux

RTX 2060 ile Mining Yapmak

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde bulunan ASUS RTX 2060 DUAL EVO 6 GB ekran kartı ile ethereum madenciliği yapmayı düşünüyorum. İnternetten baktığımda aylık 1500-2000 TL arasında bir kazanç gösteriyor. Sistemimi tüm gün açık tutup yaklaşık 3-4 ay boyunca kapatmadan devam edebilirim. Sizce tahmini...
  14. Courageux

Bilgisayarımda Oluşan Yavaşlık

Hocam bir de sizce stok soğutucu ile işlemciyi AMD programından default modda mı yoksa auto oc’da mı kullanmalıyım? Bugüne kadar hep defaultta kullanmıştım.
  15. Courageux

Çok teşekkür ederim var olun. Dediğiniz şekilde yapıp tekrar döneceğim size.
  16. Courageux

Üstadım şimdi bir Windows güncellemesi için yeniden başlatmam gerekti de uzun sürecek gibi. Bunu da yapacağım düzeltebilir miyiz sizce sorunu? 1616932924 Hocam peki nasıl düzeltebilirim sizce? Sorun HDD kaynaklı mıdır yoksa farklı bir şey midir?
  17. Courageux

Hocam sonuçlar bu şekilde
  18. Courageux

Tamamdır sonuçları da buradan paylaşırım.
  19. Courageux

XPG 512 GB M2 SSD ve SEAGATE 1 TB HDD mevcut hocam.
  20. Courageux

Merhaba arkadaşlar, Bugün Valorant’a girdiğimde oyun açılmadı ve siyah bir ekranda 25-30 saniye bekletti. Sonrasında bilgisayarım aşırı bir şekilde yavaşlamaya başladı. Oyunlara girdiğimde ciddi bir fps kaybı yaşıyorum. Sistemim RTX 2060 R5 3600 16 GB RAM. Şu an gereksiz dosyaları siliyorum...
Top Bottom