Neler Yeni

Steelseries Rival 3 vs Razer Basilix X Hyperspeed

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Merhaba arkadaşlar,

Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar,

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Rival 3 şuan arkadaşım kullanıyor elleri baya büyüktür rival3 baya oturdu diyor.

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Tamamen tutuş şekline ve el boyutuna bağlı. Zaten mouseların sitesinde genellikle yazıyor hangi tutuş stilini desteklediği vb. Bu 2 şeyi düşünerek seçimini yapmanı öneririm.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen tutuş şekline ve el boyutuna bağlı. Zaten mouseların sitesinde genellikle yazıyor hangi tutuş stilini desteklediği vb. Bu 2 şeyi düşünerek seçimini yapmanı öneririm.
Palm grip tutuyorum. Tamamdır çok teşekkürler araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rival 3 çok iyi

Kablolu tercih et
Aynen bana da çok iyi göründü. Rival 110 kullanmıştım ve tutuşunu çok beğenmiştim. Biraz ağır bir mouse'tu. Acaba bu nasıldır?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,

Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar,
Sensör olarak Basiliks tokatlar, elin de büyükmüş sanırım.
Sende beğendiysen Razer öneririm.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar.

Sensör olarak Basiliks tokatlar, elin de büyükmüş sanırım.
Sende beğendiysen Razer öneririm.
Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor :D Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir gecikme - bağlantı kopukluğu yaşama ihtimalim gözümü korkutuyor.

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
G
Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar.

Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor :D Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir gecikme - bağlantı kopukluğu yaşama ihtimalim gözümü korkutuyor.
Eğer grip tutuyorsan SteelSeriesin birçok mouseunu kullanamıyorsun zaten. Razer al.

Ak'f

80+ Bronze
Büyüklük kafana takılmasın genel olarak büyük sayılan mouselar ile orta boyutlular arasında da en fazla 2 cm civarı fark olur belli süre sonra hepsine alışırsın. (g300s saymıyorum)
ama kablolu tercih et ağırlık olarak rival 3 gayet hafif
ikisi de iyidir ama rival 3 tercih ederim ettiririm

Top Bottom