Peki sizce kablolu olması kablosuza göre bir eksi mi? Bazen kablo sıkıntı oluşturabiliyor benim için.Rival 3 şuan arkadaşım kullanıyor elleri baya büyüktür rival3 baya oturdu diyor.
Kablolu tercih etPeki sizce kablolu olması kablosuza göre bir eksi mi? Bazen kablo sıkıntı oluşturabiliyor benim için.
Palm grip tutuyorum. Tamamdır çok teşekkürler araştıracağım.Tamamen tutuş şekline ve el boyutuna bağlı. Zaten mouseların sitesinde genellikle yazıyor hangi tutuş stilini desteklediği vb. Bu 2 şeyi düşünerek seçimini yapmanı öneririm.
Aynen bana da çok iyi göründü. Rival 110 kullanmıştım ve tutuşunu çok beğenmiştim. Biraz ağır bir mouse'tu. Acaba bu nasıldır?Rival 3 çok iyi
Kablolu tercih et
Sensör olarak Basiliks tokatlar, elin de büyükmüş sanırım.Merhaba arkadaşlar,
Bu iki mouse arasından hangisini tavsiye edersiniz? Şu an kullandığım mouse elime küçük geldiği için biraz sıkılmaya başladım. Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar,
Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar.Tamamen tutuş şekline ve el boyutuna bağlı. Zaten mouseların sitesinde genellikle yazıyor hangi tutuş stilini desteklediği vb. Bu 2 şeyi düşünerek seçimini yapmanı öneririm.
Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir gecikme - bağlantı kopukluğu yaşama ihtimalim gözümü korkutuyor.Sensör olarak Basiliks tokatlar, elin de büyükmüş sanırım.
Sende beğendiysen Razer öneririm.
Eğer grip tutuyorsan SteelSeriesin birçok mouseunu kullanamıyorsun zaten. Razer al.Şimdi bir siteden baktım da büyük elde palm grip kullananlar için Basilisk X öneriyorlar. Rival 3 önermiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet üstadım G203 kullanıyorum ve parmaklarım bildiğiniz dışarıda kalıyor Razer'ı bayağı beğendim sadece daha önce kablosuz bir mouse kullanmadığım için herhangi bir gecikme - bağlantı kopukluğu yaşama ihtimalim gözümü korkutuyor.