ya daha dun parami bitirmistim .d mesaji atarkende yenilenmemisti stoklar, ve evet baya herkes tavsiye ediordu bu gamepadi hatta bi arkadasima da aldiracaktim ona da aticam simdi linkini.
mediamarkttan daytona almistim 3.0 coklayici 1yil olmadi daha ama fiyatini tam hatirlamamama ragmen bundan ucuz olduguna eminim ve hic sorun cikartmadi halen kullaniyorum aktif sekilde
3u de ayni urun zaten ayrica marklai gamepadlarin bile cogu sorun cikartirkan bu tarz urunlere para vermek dolayli yoldan parayi cope atmak gibi geliyor bana
anker q35 kullanmistim 2 3 yil kadar ve sesi benim kulak zevkime gore baya iyiydi yuksekligiyse suana kadar kullandigim kulakliklar arasinda acik ara en yuksek ses seviyesine sahip kulaklikti(suan major 5 kullaniyorum)
anker q serisinin uzewcegini dsuunmuyorum muhtemelen sizin kulakliginizda bi...
ya kulagi tam kapsamayan model oldugu icin belliydi aslinda ama cok hafif gelince belki yapmaz demistim. araliksiz saatlerce takiyorum ben kulakligi o yuzden ister istemez agri yapti biraz
iyi gunlerde kullan simdiden. bu arada uzun kullanimda kulagimi agritti biraz ya kararsiz kaldim sesinden memnun olmustum ama bakalim ek olarak rap icin tavsiye etmem bu kulakligi.
ben major5 aldim bugun geldi yani hic fena deil bi bak istersen eger almadiysan daha. fiayti 4400lerde hala.
ha bu arada bass agirlikli muzikler dinliyosan sana gitmez bu kulaklik cok net bir sekilde ayriyeten son sesi de bi tik dusuk geldi bana
momentum 4 gercekten pahali baya ya butcem elverse dusunmem de, kamanyasi bitmis bu arada marshall in. yarin amazonda yeni indirimler basliycakmis eger indirime girerse alicam en kotu iade ederim diye dusunuyorum