Arama sonuçları: *

1. Montofteam

Çözüldü✓ Ryzen 7 5700x3d işlemcı nasıl bir işlemcı ?

Şöyle bir işlemci elinde çok eski olmayan am4 sistem ve anakart olan ve zamınında anakartına yatırım yapmış kişinin anakart ram vs değişmeden geçebileceği iyi bir işlemci. 0 sistem toplayacaksan am5 işlemci al
  2. Montofteam

SPOR İÇİN NEREDEN UYGUNA T SHIRT ALABİLİRİM ?

Pumanınkini spor için iyi nikeları bilmiyorum ikiside günlük tshirte benziyor. Spor için kullanacaksın hocam zaten hummel vs al geç 3 tshirte 2500 çok abartı olur bence. Max 1.5-1.6 bine kapamaya çalış bence
  3. Montofteam

11 AYT Mat mı odaklanmalıyım? 12 AYT Mat mı?

Denemelere göre hareket et ayt mattan hangi konulardan soru kaçırmışsın ona bak eğer gerçekten polinom parabol vs çok kötüyse lti anlamandan zorlaşır zaten. Ben limite gelip 11 e geçtim eksiğim çok diye.
  4. Montofteam

SPOR İÇİN NEREDEN UYGUNA T SHIRT ALABİLİRİM ?

https://ty.gl/eozv61r96cswv spor için kullanıyorum çok aşırı bişe bekleme ama iyi Bu satıcının var birkaç tane daha tshirt tarzı Hummelın(300-500 tl) var onlarda iyi, nike(600-1500) ve under armourun(700-3k) var onlarıda değerlendir Compression tshirt istiyosan ya trendyol ya da instadaki...
  5. Montofteam

Iğne vurup ölücem ilerde

? İğne basınca birden şiseceğini düşünmen ne kadar acizce istediğin kadar iğne bas istediğin kadar hormon takviyesi al çalışmadan emek vermeden hiç bi cacık olmaz ki bir kere o emeğin sabrın karşılığını al bırakamazsın hayatı bu kadar kolay. İğne basıp ölecem ne ya trajikomik sen ölmek...
  6. Montofteam

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Telefondan ayarlara gir güç tasarufu yaz çıkar bazı telefonlarda ultra güç tasarufu diye de geçiyor, benim telefonda wifi açma kapama yeri varya orda direkt var
  7. Montofteam

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Kendimden örnek veriyim ilk monitör sattım kasam duruyor sadecd sonra tableti 0 ladım oyun moyun yok ama ne fayda insta 10 15 saat kullanıyodum instayıda sildim sonra yt shortsa sardım onuda sildim sonra satranç oynamaya sardı onuda sildim en son facebook kaldı onu silemedim araba bakmadan olmaz...
  8. Montofteam

Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 9 Fark

Türk kızlarının g*tünü bu şekilde kaldıran yine biz türk erkekleri
  9. Montofteam

Turda Tanıştığım Kıza İstek Atmalı mıyım?

Abes olan tek şey hala duruyo olman ne olsun istiyon daha
  10. Montofteam

LETGO BU KİŞİ DOLANDIRICI MI?

Dolandırıcı
  11. Montofteam

Bu kişi dolandırıcı mı?

Dolandırıcı sorgulamaya gerek adam mesaj olarak almış atmış düşürdüğünü artık...
  12. Montofteam

Valorant chatten küfrettim dava yermiyim

İyi korkurtmuş ama heee hiç bişeycik olmaz korkmana gerek yok
  13. Montofteam

TYT netleri nasıl artar?

Konu başlıkları yazıyorum arayıp bulması kolay olsun Isı sıcaklık, madde ve özellikleri ve mümkünse mekaniği(hareket ve kuvvet içinde) öğrenmek hem tyt beleş hem aytte iş yapar Bence->elektrik adam gibi bitirilirse aşırı faydası olur biraz daha uzun ama katkısı çok fazla Optik var kesin +1 net...
  14. Montofteam

TYT netleri nasıl artar?

Türkçe hedefin 30 net olsun sırf paragraf ve daha sonra dil bilgisi uğraş şimdilik beklet dil bilgisi Sosyal dursun dokunma son 1 ay bakarsın 12 den ne kadar artarsa Mat ilk 12 konu temelini atman lazım(ayt için lazım) onla birlikte problemde çözmeye başla O şekilde geometrisiz 20 netlere...
  15. Montofteam

Tyt kaç aydabitebilir?

Hedefin kaç net o önemli birde yaptığın netin ders dağılımı önemli biraz daha bilgi ver tyt kaç nete ulaşırsın tahmini söylebilirim şu an başlasan. Öyle 1.5 ayda biten tytde pek bişe olmaz hatta hiçbir şey olmaz tüm konular yarım kalır tabi o bana yeter dersen bilemem.
  16. Montofteam

2 aydır geçmeyen sivilce için yardım

Krem vs kullanmayı denedin? Cildin kuruysa nemlendirici krem bas ablan veya annenden baya faydası oluyor
  17. Montofteam

Aklimi Celen Sorular

Hocam onu bunu geçte biz neden x i hep tek bırakıyoruz yazık değil mi?
  18. Montofteam

Sahte işlemci almış olabilirmiyim acil yardım

Benim işlemci alttaki gibiydi bence iade edip başka al sorun olmasa bile risk almaya değmez
  19. Montofteam

Ehliyet sınavı için öneri

https://www.e-surucu.com/esinav https://ehliyetsinavihazirlik.com/ Abartmadan çalış çıkmışları çöz son günde videolu soruları izle geçilir kolay ben sırf çıkmıslar+okumayla 88 yaptım 2 3 ay önce kitapçık verdilerse onu okumayı unutma
  20. Montofteam

Gelecekte hangi işi yapmalıyım?

Cncden ne yapabilirsin 0 bilgim var o yüzden dediklerimi çok takma ama şunu söyleyebilirim şu ana kadsr tyt ayt vs çalışmadıysan ve çalışabileceğini düşünmüyorsan üniversite işini geç çünkü kötü bir universitede bilgisayar, yazılım vs okumak sadece zaman kaybı. Devlet ve kamu yerlerine lise...
Top Bottom