Neler Yeni

Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Eren
Ders çalışmak istiyorum ancak bilgisayar dikkatimi dağıtıyor çok fazla oyun oynayan birisi değilim ama bir kere youtube a girince bir daha çıkamıyorum ve tüm gün bitiyor bilgisayarı kaldır diyebilirsiniz ancak ders videolarımı da ordan izliyorum yani bilgisayarı kaldıramam bu yüzden. Sizce ne yapmalıyım?
Kendimden örnek veriyim ilk monitör sattım kasam duruyor sadecd sonra tableti 0 ladım oyun moyun yok ama ne fayda insta 10 15 saat kullanıyodum instayıda sildim sonra yt shortsa sardım onuda sildim sonra satranç oynamaya sardı onuda sildim en son facebook kaldı onu silemedim araba bakmadan olmaz onun yerine telefonu güç tasarufuna aldım uygulamalara ulaşmak için bida ayarlardan tek tek açman gerekiyo onlada uğraşmıyorum ve güç tasarufuyla şu an ders çalışıyorum

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
Kendimden örnek veriyim ilk monitör sattım kasam duruyor sadecd sonra tableti 0 ladım oyun moyun yok ama ne fayda insta 10 15 saat kullanıyodum instayıda sildim sonra yt shortsa sardım onuda sildim sonra satranç oynamaya sardı onuda sildim en son facebook kaldı onu silemedim araba bakmadan olmaz onun yerine telefonu güç tasarufuna aldım uygulamalara ulaşmak için bida ayarlardan tek tek açman gerekiyo onlada uğraşmıyorum ve güç tasarufuyla şu an ders çalışıyorum
Güç tasarrufunu nasıl yapıyoruz

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Eren
Güç tasarrufunu nasıl yapıyoruz
Telefondan ayarlara gir güç tasarufu yaz çıkar bazı telefonlarda ultra güç tasarufu diye de geçiyor, benim telefonda wifi açma kapama yeri varya orda direkt var

Røyz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Abdullah Tunç
Telefondan ayarlara gir güç tasarufu yaz çıkar bazı telefonlarda ultra güç tasarufu diye de geçiyor, benim telefonda wifi açma kapama yeri varya orda direkt var
Bende yok iphone diye herhalde

Top Bottom