Arama sonuçları: *

1. leavemealone

Hangi monitörü almalıyım?

Şans meselesi r27qe kullanıyorum çoğu kişide ölü pixel çıktı bende yok
  2. leavemealone

Panelini bilmiyorum, 250nit parlaklık kötü srgb 100 belirtilmiş fakat Adobe rgb dcip3 falan göremedim muhtemelen düşük olduğu için belirtmemişlerdir genelde öyle olur ben olsam almazdım kısaca beğendiğim tek kısmı ayağı cidden karakteristik olmuş 1739060848 Değer kesinlikle bana göre normal...
  3. leavemealone

🔥İndirim MSI Mag 275QF 2k 180 hz monitör 7299 TL. Sizce alınır mı ?

4060 2k oynuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar
  4. leavemealone

Dell G2724D 27" 1 ms 165 Hz 2K tercihi doğru mu?

Bu Dell g2724d farklı panel kullanmış bazı partilerde 3 farklı panel var deniyor
  5. leavemealone

Fark 350 tl ise philips alınır
  6. leavemealone

Gamebooster 23.8 IPS 180hz Monitör 3679 TL

Hocam çinli panel dediğiniz firmalar panel pazarının en büyük payına sahip firmalar
  7. leavemealone

Öneri Para nasıl biriktirilir

Bana göre parayı her şeye koymak altın,gümüş,dolar,coin(iyi araştırıp),borsa bunlar dışında Cs2 skin (ciddiyim) ben bu saydıklarıma yatırım yaparım YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!
  8. leavemealone

Bence değmez Dell alıp geçin zaten konudaki 2 msi'dan iyi 1738874291 Ekstra olarak tahminimce dellin malzeme kalitesi daha iyi Philips dönüştürülmüş plastikten yaptığını söylüyordu tasarım olarak da Dell daha iyi monitör ayağı falan
  9. leavemealone

Philipsin paneli araştırmıştım bulamadım tahminimce boe lf2f olabilir igzo ips yani Dell BOE MV238FHM-NF1 kullanıyor gayet iyi
  10. leavemealone

Evnia 24M2N3200A aralarında en iyisi 1738819318 Ama iyzico var gaming gende o yüzden Dell alırdım ben olsam 4250'ye geliyor sanırım o da iyidir gayet Boe panel
  11. leavemealone

Anakartım usbleri açık tutuyor

Güc seçeneklerinden hızlı başlatma da kapalı ise PSU tuşunu kapatırsınız bilgisayarı kapattıktan sonra ya da anahtarlı priz onun da kalitelisi olacak başka da aklıma bı şey gelmedi kusura bakma
  12. leavemealone

Bios sıfırlayıp denedin mi peki
  13. leavemealone

ayarı kaydettiğine emin misin
  14. leavemealone

Philips MG7950/15 Erkek Bakım Seti 1467 TL

İş gereği mecbur sinek kaydı kıvamında yapmadığı için iade etmiştim
  15. leavemealone

Erp enabled olmalı disabled değil 1738649601 Colorfulda Erp Eup olarak geçiyor olabilir Eup enabled dener misin 1738649825 Şimdi baktım Eup ile Erp aynı şeymiş çözüm Eup Function: enabled
  16. leavemealone

Ekran kartı driver yükleyince ekran gidip geliyor USB sesi geliyor.

Stabil driver indirip şu an kullandığın driver sürümünü DDU ile kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırken internet bağlantısını kesip indirdiğin stabil driveri kurmayı dene bı ihtimal Windows ile senin kurduğun driver çakışıyor olabilir
  17. leavemealone

Öneri 2. el ekran kartı önerisi

5k çıkarsa rx6600
  18. leavemealone

Çözüldü✓ Sistemim iyi olmasına rağmen gereksiz donmalar ve düşüş yaşıyorum

Throttlestop indirip Bd prochot tikini kaldırmayı dene Amd'de durum ne bilmiyorum fakat Intel 12-13. Nesil için Bd prochot kilitli sende değilse deneyebilirsin
  19. leavemealone

Sanal kart ile deneme süresi kullanınca para çekilir mi?

Son yazdığını yapabilirsin de etik değil bence eğer yeterli bakiyen olmazsa ödeme gerçekleşmez üyeliğin donar
  20. leavemealone

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Fiyatlandırma hatası olduğunu bal gibi bilerek ürün alıp, iptal olunca thh başvurup burada da indirimdi vermeleri lazım demek hangi seviye bir kurnazlık çözemedim
Top Bottom