Neler Yeni

Ekran kartı driver yükleyince ekran gidip geliyor USB sesi geliyor.

hfk38

80+
İyi forumlar. Yaklaşık 2 ay önce ikinci el PC aldım. Geçen haftaya kadar sorun yoktu testlerini de yaptım. Geçen hafta ekranda gidip gelme sorunu oldu. Güncellemeyi eski sürüme çektim düzeldi ama sonra tekrar aynı oldu. Driver Kaldırdım kurdum format attım, monitör ara kablo değiştirdim, kartı söktüm ramları söktüm taktım. Formattan sonra driver kurmadan her şey yolunda. Ama update ile driverları yükledi ekran kartını yükleyince tekrardan görüntü gidip gelmeye başladı. Sorun ne ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC özellikleri
İşlemci: i5 10400f
Ekran Kartı: GTX 1660 Ti
Anakart: H470M K
RAM: KİNGSTON FURY 8+8 = 16 GB (2666HZ RGBLİ)
POWER: ATX 400W
M2 SSD: ADATA LEGEND700 (250GB)

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Forget
Eski ekranım kartımda bana da olmuştu driver yükleyince görüntü gidip geliyordu, ekran kartım chipset arızası verdi sonuç olarak..

hfk38

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Power dan kaynaklı olabilir diyen de var ama ekran kartını denemem lazım sanırsam başka PC de

hfk38

80+
Evde başka monitöre bağladım yine gitti geldi ekran 2 kere sonra düzeldi 10 dk furmark testi yaptım kapanmadı garip değil mi

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bu tip problem ekran kartı ile alakalı oluyor genelde. Ekran kartı bios güncellemesi varsa deneyin yenileme hızını düşürün imkanınız varsa öyle deneyin chipset veya lehim çatlağı olabilir

hfk38

80+
Bios pili çıkardım taktım. Bios sıfırladı. 2 saattir Valo oynuyorum sorun yok gibi anlamış değilim eğer ekran kartı sıkıntı olsa bu kadar oynatır mı

NightWish2434

80+ Silver
3070 var bende son driver güncellemesinde aynı şeyi yaşadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.
Stabil driver indirip şu an kullandığın driver sürümünü DDU ile kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırken internet bağlantısını kesip indirdiğin stabil driveri kurmayı dene bı ihtimal Windows ile senin kurduğun driver çakışıyor olabilir

hfk38

80+
Nvidia kendi sitesinden mi indireyim formatta attım ama.

Enderun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Efe
İyi forumlar. Yaklaşık 2 ay önce ikinci el PC aldım. Geçen haftaya kadar sorun yoktu testlerini de yaptım. Geçen hafta ekranda gidip gelme sorunu oldu. Güncellemeyi eski sürüme çektim düzeldi ama sonra tekrar aynı oldu. Driver Kaldırdım kurdum format attım, monitör ara kablo değiştirdim, kartı söktüm ramları söktüm taktım. Formattan sonra driver kurmadan her şey yolunda. Ama update ile driverları yükledi ekran kartını yükleyince tekrardan görüntü gidip gelmeye başladı. Sorun ne ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC özellikleri
İşlemci: i5 10400f
Ekran Kartı: GTX 1660 Ti
Anakart: H470M K
RAM: KİNGSTON FURY 8+8 = 16 GB (2666HZ RGBLİ)
POWER: ATX 400W
M2 SSD: ADATA LEGEND700 (250GB)
Merhaba,

bu gibi durumlar genelde anakart kaynaklı oluyor. bende üst sistem bir gaming kasa vardı fakat buna rağmen 3 yıl sonra arıza çıkarmaya başladı. ben de başta ekran kartı sandım ama anakart arızalı çıktı.

hfk38

80+
Merhaba,

bu gibi durumlar genelde anakart kaynaklı oluyor. bende üst sistem bir gaming kasa vardı fakat buna rağmen 3 yıl sonra arıza çıkarmaya başladı. ben de başta ekran kartı sandım ama anakart arızalı çıktı.
ekran kartı daha 4 aylık ve 10 dk furmark yaptım ısısı da 71 derece sağlıklı gibi . Eğer sorun olsa neden furmark açsın diyorum ama yanlış mı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,071
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara