Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. RevivâL

PC hocası 4070 alınır mı?

2 gün önce öğlen aldım bende zam gelmesinden korkup acele ettim
  2. M

Netspeed zam yapti ?xd

Netspeed zam yaptı 100mbps vdsl aylik paketi 370 tl oldu Çok tercih ediliyorlar galiba :D
  3. samaras00

🗣️Resmi gazete yayınlandı

aaaaa çok ayıp asgari ücrete bile %30 zam yapılmıştı :P
  4. muhammet.37

Teşhir ürün alınır mı??

Aklımda lenovo nin bir monutoru vardi ama zam gelmiş teşhir ürün Alınır mı? sizce (stajerim )
  5. FurkanIIy

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Hiçbir şey değişmeyecek. Her sene aynı zaten olm. Asgari ücret artacak, her şeye zam gelecek, yeni vergiler gelecek. Sadece rakamlar değişecek. Çok saçma bir döngüdeyiz ve bu döngüyü düzeltmek yerine zam yapıyorlar. Adam e-ticarete %25 ek vergi getiriyor, sonra da asgari ücrete zam yapıyor. E...
  6. LeviN01

Hazır sistem öneri bütçe 33.500

Ocaktan sonra daha çok zam geleceiğini düşünüyorum
  7. kyloitch

🔥İndirim ALO 7Kg Toz Deterjan 219₺😱🔥

Herhangi bir dolar artışı olmadı buna rağmen zam yapılıyorsa bu artniyetten ötürüdür. Almayabilirsiniz.
  8. H

🔥İndirim Steelseries apex 3 tkl ve rival 3 zam gelecek.

Arkadaşlar elinizi hızlı tutun. Medimarkt vatanpc teknosada Mouse 750 Klavye 1500 TL İncehesapta 1 saat önce bu fiyattaydi 2000 klavye 900 mouse olmuş incehesap yaptıysa zam felan gelir heralde.
  9. Alihanyilmaz

SIVI SOĞUTMAYA NEDEN GEÇMELİYİM ?

Çok şey değişir. Meselâ insanlar sana saygı duyar. Şöhret olursun. Maaşına zam bile yaparlar.
  10. umix

🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

Hani indirimler nerede hocam zam gelmiş sanki.
  11. klc7

💥Cep telefonu taksit sayısı değişti 💥

Telefon fiyatlarına zam geleceği açık ve net, 17-18-19k bandında telefonlar 20k üzerine çıkacaktır. Alt segment telefonlar için iyi bir haber ama yine de onlarda zam görecek.
  12. thepublicman

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

Resmi kurumların bile %47 enflasyon dediği ortamda %30 zam küfürdür
  13. seyfx

Yardım Gamers Arena Zam yapması

Canının isteğine göre zam indirim yapma hakkı var indirim olduğunda neden indirim oldu ben 400 tl daha fazlaya almak istiyorum diyen olmadığı gibi bunu da bu kadar sorgulamak saçma.
  14. asko56

60 Bin TL Bütçen Olsan Bugün Hangi Sistemi Alırdın ?

büyük ihtimal millet ocak ayında zam gelicek diye abanmışlar hem parça kalmamış hemde zam yapmışlar
  15. LoserIl

Dark maxima v20 hakkında fikirleriniz

Zoko Amiral daha iyi. Aynı fiyattı en son, zam geldiyse bilemem.
  16. Yavuz Sultan Selim

🔥 MOTORİNE 7. ZAM DAHA GELİYOR! ÇOK AĞIR BİR ZAM! 🔥

Araç sahiplerinin kontak kapatması gerçekten yakındır! ⛽🔥 Motorin fiyatlarına 12 Şubat Pazartesi gecesinden itibaren 2 lira 55 kuruş zam gelecek. Benzinde ise hafta başında fiyat değişimi olmayacak. Akaryakıt fiyatlarında zam yağmuru sürüyor. Motorinin litre fiyatına 12 Şubat Pazartesi'yi 13...
  17. T

Bu fiyata bu ssd alınır mı

herşeye gelcek dostum zam suan aldın aldın alamadın en az 1.5 kat farkla alırsın bu devırde
  18. H

🟠 ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM SİNYALİ! 🔥

Adamlar hala alım gücünü artırmak için bişey yapmayıp zam yapmayı konuşuyor çok garip
  19. tekno_dahisi

🔥İndirim Nestle Damak Çikolata Çeşitleri 29,5₺

Adamlar istese 40tan satar yine satılır piyasada 70tl üzerine satıyor
  20. KaptanMC

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Çüşşş oha aw bu kadarıda abartı zaten sistem daha 2&3 hafta önce 2K zam yemişti cidden rezil firmalar İnşallah hepsi helak olur
Top Bottom