Neler Yeni

Yardım Gamers Arena Zam yapması

seyfx

80+ Bronze
Neye göre zam yapıyor onu anlamadım akşam zam yaptı dedim de sepette duruyor 2800e parayı ayarlıyorum bankmatige atıyorum geliyorum 400 TL daha eksiğim oluşuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar anlamıyorsunuz neye göre zam yapıyor onu anlamadım maaş zammı oranında diyeceğim maaş zammı yok ortada ayın biri bile değil bı lokantada oturdunuzu düşünün sen 400 TL'ye yedin yemeği arkadaşın senden yarım saat sonra geldi 800tlye yedi gibi düşünün neye endeksli zam yapılıyor şuan onu merak ediyorum
Canının isteğine göre zam indirim yapma hakkı var indirim olduğunda neden indirim oldu ben 400 tl daha fazlaya almak istiyorum diyen olmadığı gibi bunu da bu kadar sorgulamak saçma.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
neye göre zam yapıyor onu anlamadım
Nası neye göre zam yapıyor? Türkiye'de yaşadığınızı unutuyorsunuz bazen. Zammı daha 1-2 ay öncesinden yapan birçok yer var. Şikayet etsen bahaneleri belli. Hiçbir sonuç da çıkmaz o şikayetten.

Adam da senin son saniye ürün alacağını düşünemeyeceği için erken zam yapmış. Ürün de fiyat standardı olan bir ürün değil. Fiyata göre alıcı bulan bir ürün. Bu konuda senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Üzgünüm.

Şanssızlığına denk gelmiş.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,803
İsim
Oğuz
Neye göre zam yapıyor onu anlamadım akşam zam yaptı dedim de sepette duruyor 2800e parayı ayarlıyorum bankmatige atıyorum geliyorum 400 TL daha eksiğim oluşuyor
Ee bu durumda siteye ilgilendiren ne. Şikayet ne alaka cidden kafayı yemişsiniz. Ürün 3 hafta bu fiyatta kalmış madem alsaydın. Şansa değiştirdikleri ana denk geldiysen kim ne yapabilir. Ürün üzerinde zaten kendi etiketleri var kimi neye şikayet ediyorsun.
Zaten kampanyalı fiyattır büyük ihtimal

Satriani

80+ Bronze
Adam burada herhangi dayanak olsun diye söylememiş; fırsatçı, milletin cebindeki 3 kuruşa göz diken, daha hesaba yansımayan asgari ücreti çalışanın cebinden çekmeye çalışan, karaktersiz esnafa serzenişte bulunmuş. Gidin bi' marketlere girin, her şeye en az 20TL ve üzeri etiket koymuşlar. Ama siz de haklısınız kimi, nereye şikayet edecek!

seyfx

80+ Bronze
Adam burada herhangi dayanak olsun diye söylememiş; fırsatçı, milletin cebindeki 3 kuruşa göz diken, daha hesaba yansımayan asgari ücreti çalışanın cebinden çekmeye çalışan, karaktersiz esnafa serzenişte bulunmuş. Gidin bi' marketlere girin, her şeye en az 20TL ve üzeri etiket koymuşlar. Ama siz de haklısınız kimi, nereye şikayet edecek!
Burası tüketicinin korunduğu bi ülke değil herkes kendi cebini düşünmek zorunda maalesef bunun bilinciyle hareket etmek gerekiyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Kötü denk gelmiş yapacak bir şey yok. Ben de bu şekilde çok şey kaçırdım. Hatta aldığım ürünün fahiş fiyat olduğunu bilmeden alıp, benden hemen sonra 2-3 bin lira düştüğünü izlemiştim. Allahtan açmadım kutuyu da iade ettim.

Satriani

80+ Bronze
Burası tüketicinin korunduğu bi ülke değil herkes kendi cebini düşünmek zorunda maalesef bunun bilinciyle hareket etmek gerekiyor
Dostlar zaten hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz, o yüzden yargılamamak lazım.
Hepinize iyi yıllar diliyorum. :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü denk gelmiş yapacak bir şey yok. Ben de bu şekilde çok şey kaçırdım. Hatta aldığım ürünün fahiş fiyat olduğunu bilmeden alıp, benden hemen sonra 2-3 bin lira düştüğünü izlemiştim. Allahtan açmadım kutuyu da iade ettim.
Dostlar zaten hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz, o yüzden yargılamamak lazım.
Hepinize iyi yıllar diliyorum. :peepokalp:

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bay fahare
Günceleme an itibarı ile 2.999 telden 3.499 TL'ye zam yapmıştır bu firma iyi ki erkenden almışım 200 TL zararla kapattım

Top Bottom