Arama sonuçları: *

1. F

8200 TL Ye Dell G2524H alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/353529/dell-g2524h-25-inc-280hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce alınır mı? sizce nasıldır paneli kalitelimidir
  2. F

Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Düşüyor

bendede var aynı sorun türknet kullanıyorum oyun inince 800 mb ile hızlı iniyo sonra düşüyo 30-40 arasına bazende duruyor
  3. F

Enermax sivi sogutucu Alınır mı?

Hocam kasam Cooler Master Box TD500 Sigarmi 1735503502 Hocam ileriye donuk islemciyi degistiricem O yuzden iyi sogutan aliyorumki ileridede isimi gorsun yine
  4. F

Cokmu sesli calisiyorlar hocam?
  5. F

Ryzen 5 5600X 96 derecede sabit stok sogutucu ile kullaniyorum
  6. F

https://www.gaming.gen.tr/urun/565027/enermax-liqmaxflo-sr-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Alınır mı? sizce
  7. F

Turknet musteri Hizmetlsrine ulasamiyorum

Evet hocam odeyemedigim icin kapatildi bayadir yoktu ama yatirdim suan hizmetmi kapatildi acaba modem felan evde onlari ne yapmaliyim
  8. F

Talep acamiyorum hocam hizmet kapali oldugundan dolayi diyor ama faturam yok suan
  9. F

Internetim yok kesikti hizmetiniz kapatildi mesaji geldi 15 gun icinde aras kargoya iade edin asagidaki tutar kadar faturalandirilicaksiniz mesaji geldi bende yatirinca acilr sandim acilmadi suan kirmizi isik yanip sonuyor faturamda yok neden musteri hizmetlerinede ulasamiyorum dogru giriyorum...
  10. F

3k 3.5k gaming klavye onerisi

Bu fiyata alinabilicek en iyi gaming klavye hangisidir 2 senedir ofis klavyesi kullaniyorum cok sıkıldım
  11. F

R5 5600X zarar gormusmudur

Ara sira cikiyor kendini kapatip biosa atiyor cpu over temperature diye
  12. F

R5 5600X zarar gormusmudur

2 senedir 96 derecede bu hafta sogutucu alicam almadigima pismanim sizce cok zarar gormusmusudur islemcj 2 sene icinde ara sira hats Veriyo
  13. F

Supplement önerisi yağ yakıcı

Cok tesekkur ederimm hocam sagolun
  14. F

Hocam birde Ben spora gittigimde 1 ay sonra birakiyodum etki gormeyince psikolojik buda hemen gozle gorulur fark olmaz ama bunh her seferinde Yapiyodum ama daha yapmicsm
  15. F

Hocam suan heryerim yagli malesef gogus bel bacak karin yuz 6 ayda vermistim ozaman 30 kiloyu ama spor yapmiyordum ozaman
  16. F

173 hocam
  17. F

Hocam 72 kiloyken bile yag oranim%24 du yag kaybetmek istiyorum hizlica , supplementlerdende korkuyorum ama saglikli beslenip kardiyo ve spormu onerirsiniz
  18. F

Hocam zaten zamaninda 98 kilodan 72 ye dustum sporsuz ama yine gobegim kalmisti simdi tekrar aldim 85 kiloyum zaten alisiyorum bi kac gun yemeyince ama cok psikoljim bozuldu stress giriyorum gobegimden dolayi
  19. F

Hocam kalori acigini bilmiyorum yedigim yemegin kalorisini nasil hesaplicam bilmiyorum
  20. F

Bu yararli olucakmidir hocam nasil ve ne zaman kullanmaliyim
Top Bottom