Sonuç?tamamdır bu oyun kurulduktan sonra ssd ye kurmayı deniyeceğim sonucu sonradan atarım teşekkürler
Sonuç?tamamdır bu oyun kurulduktan sonra ssd ye kurmayı deniyeceğim sonucu sonradan atarım teşekkürler
Hocam merhabalar aynı sorunu ben de güncel olarak yaşıyorum çözümü buldunuz mu acaba?tamamdır bu oyun kurulduktan sonra ssd ye kurmayı deniyeceğim sonucu sonradan atarım teşekkürler
super online arayım internet hızımı arttırdım sonrada sorun çıkmadı.aynı durumu bende yaşıyorum hala bulamadım çözümünü
super online arayım internet hızımı arttırdım sonrada sorun çıkmadı.Sonuç?
super online arayım internet hızımı arttırdım sonrada sorun çıkmadı.Hocam merhabalar aynı sorunu ben de güncel olarak yaşıyorum çözümü buldunuz mu acaba?
bendede var aynı sorun türknet kullanıyorum oyun inince 800 mb ile hızlı iniyo sonra düşüyo 30-40 arasına bazende duruyorBeyler Steamde oyun indirmeye koyuyorum 2,5 , 3,5 mb/sn arası geziyor 15 20 dk sonra geldiğimdi 100kb ile indirmeye devam ediyor sorunun çözümünü bilen varmıdır ?
100kb ile indirmeye başladığında steam kapa aç yapmadan düzelmiyor
Fotoğrafları Alt Tarafa Koyucam
Alıntıyı görüntüle
Bu Normal İndirme Hızım Olan ss
Alıntıyı görüntüle
Ve Burda Gördüğünüz Gibi Oluyor Kapa Aç Yapmadan Düzelmiyor
Bilemiyorum o interneti değiştiğimde sorjnu daha yaşamadım ama o gün bilgisayarıda sıfırlamıştım belki onunla alakalıda olabilir24mb interneti 35e çıkarttım halen sorun devam ediyor hızı arttırmak sorun çözmedi sadece upload 3'den 4 e çıktı ama sorun devam ediyor.
Ama sorun internet kaynaklı diye biliyorum yani çok bi bilgim yok ama internetimi değişince sorunu daha fazla yaşamadım24mb interneti 35e çıkarttım halen sorun devam ediyor hızı arttırmak sorun çözmedi sadece upload 3'den 4 e çıktı ama sorun devam ediyor.
Bilader allah aşkına daha ne istiyorsun ben 4 ile indiriyorum öyle olduğu halde 10kb a düşüyor şükret valla senin gibi olsa keşke benim internette gözünü seveyim yeter o kadar hızBende de gigafiber var speedtestde 937mbps hızı görüyorum fakat steamden indirme yapinca 60mb/s indiriyor hatta ortalama 40-50 mb/s ile indiriyor normalde ise 120mb/s ile falan indirme yapması lazım en kötü 100mb/s
Hocam o iş öyle olmuyor işte parasını ödediğim hizmeti tam verimlilikte kullanmak isterim yani 900 lira falan veriyom bu internete ama steam denen meret yüzünden yarı yarıya daha düşük indirme hızı ve indirme süresi almış oluyorum vakit nakittirBilader allah aşkına daha ne istiyorsun ben 4 ile indiriyorum öyle olduğu halde 10kb a düşüyor şükret valla senin gibi olsa keşke benim internette gözünü seveyim yeter o kadar hız