Neler Yeni

Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Düşüyor

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
aynı durumu bende yaşıyorum hala bulamadım çözümünü

Kel Aylak

80+
aynı durumu bende yaşıyorum hala bulamadım çözümünü
super online arayım internet hızımı arttırdım sonrada sorun çıkmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merhabalar aynı sorunu ben de güncel olarak yaşıyorum çözümü buldunuz mu acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İhsan Aktaş
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ve steamde oluyor. Epic games ve microsoftta bu durumu yaşamadım artık arttırmayı denicem oysa internet çok kötü diye bana 24 e veya 32'ye düşüttürmüşlerdi. 50 yaptırcam.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
Beyler Steamde oyun indirmeye koyuyorum 2,5 , 3,5 mb/sn arası geziyor 15 20 dk sonra geldiğimdi 100kb ile indirmeye devam ediyor sorunun çözümünü bilen varmıdır ?

100kb ile indirmeye başladığında steam kapa aç yapmadan düzelmiyor

Fotoğrafları Alt Tarafa Koyucam

Alıntıyı görüntüle
Bu Normal İndirme Hızım Olan ss
Alıntıyı görüntüle

Ve Burda Gördüğünüz Gibi Oluyor Kapa Aç Yapmadan Düzelmiyor
bendede var aynı sorun türknet kullanıyorum oyun inince 800 mb ile hızlı iniyo sonra düşüyo 30-40 arasına bazende duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İhsan Aktaş
24mb interneti 35e çıkarttım halen sorun devam ediyor hızı arttırmak sorun çözmedi sadece upload 3'den 4 e çıktı ama sorun devam ediyor.

Kel Aylak

80+
24mb interneti 35e çıkarttım halen sorun devam ediyor hızı arttırmak sorun çözmedi sadece upload 3'den 4 e çıktı ama sorun devam ediyor.
Bilemiyorum o interneti değiştiğimde sorjnu daha yaşamadım ama o gün bilgisayarıda sıfırlamıştım belki onunla alakalıda olabilir

Ama sorun internet kaynaklı diye biliyorum yani çok bi bilgim yok ama internetimi değişince sorunu daha fazla yaşamadım

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Salih
Bende de gigafiber var speedtestde 937mbps hızı görüyorum fakat steamden indirme yapinca 60mb/s indiriyor hatta ortalama 40-50 mb/s ile indiriyor normalde ise 120mb/s ile falan indirme yapması lazım en kötü 100mb/s

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İhsan Aktaş
Bende de gigafiber var speedtestde 937mbps hızı görüyorum fakat steamden indirme yapinca 60mb/s indiriyor hatta ortalama 40-50 mb/s ile indiriyor normalde ise 120mb/s ile falan indirme yapması lazım en kötü 100mb/s
Bilader allah aşkına daha ne istiyorsun ben 4 ile indiriyorum öyle olduğu halde 10kb a düşüyor şükret valla senin gibi olsa keşke benim internette gözünü seveyim yeter o kadar hız

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Salih
Bilader allah aşkına daha ne istiyorsun ben 4 ile indiriyorum öyle olduğu halde 10kb a düşüyor şükret valla senin gibi olsa keşke benim internette gözünü seveyim yeter o kadar hız
Hocam o iş öyle olmuyor işte parasını ödediğim hizmeti tam verimlilikte kullanmak isterim yani 900 lira falan veriyom bu internete ama steam denen meret yüzünden yarı yarıya daha düşük indirme hızı ve indirme süresi almış oluyorum vakit nakittir

1 aya güncel bir kasa topluyorum bakalım belki sorun sistemle alakalıdır laptop yeterli gelmiyordur inşallah düzelecek umutluyum 😐

Top Bottom