Arama sonuçları: *

1. M

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

oyun için hocam beyaz olucak komple
  2. M

siz ne gibi bir şey düşünüyosunuz hocam link oluşturup atabilirmisiniz
  3. M

çok sağolun hocam kesinlikle bu önerilere bakaraktan alışveriş yapıcam
  4. M

hocam soğutma açısından verim alamayacağımıda düşünüyorum
  5. M

hocam hiç farktetmez nakit vericem
  6. M

hocam sağolun baktığımda tek gözüme çarpan ventus olması aşırı çirkin duruyor benim gözümde 2fanlı ekran kartı çok sağolun 1738870014 hocam varmı önerdiğiniz bi sistem
  7. M

yarısından fazlası
  8. M

hocam zaten sistemi 5-6 aya topliycem ozaman kadar 5070 ti alıcağım tabii ki:D bide fotoğrafta gördüğünüz sıvı soğutma falan temsili onlalrın hepsi beyaz
  9. M

hocam varsa çok önerdiğiniz lütfen link falan paylaşın : D
  10. M

hocam aslında baktığımızda soğutma farkındada pek bişey yok test videolarını izledim benim düşüncem sırf asus olduğu için 5-10k oynama oluyor ama deneyeminiz varsa kesin bir model verin diğer ekipmanlardan kısarak alayımonu :D 1738869115 hocam 130 bine daha üst bence olmaz çünki şöyle bakın...
  11. M

hocam sistemi başlı başına beyaz istiyorum ama isterseniz ve boş zamanınız varsa şu daha mantıklı olur diye düşündüğünüz parçaları söylermisiniz şunun yerine şu gibi
  12. M

teşekkürler hocam bu aldığım pallit markayı öneriyormusunuz
  13. M

hocam peki kasa ? anakartta yanlışhatırlamıyosam 3.2 usb yazıyor kasada 3.1 sıkıntı çıkarıyormu
  14. M

Merhaba arkadaşlar sistem toplarken kafama takılan çok şey var en önemliside parça uyumsuzluğu. konuyu kısa kesicem mesela anakartta başında 7800mhz yazıyor ana isim olan yerde özelliklerde ram desteği maks 4800mhz yazıyor burada alışveriş yaptığım sitemi hatalı? başlıkta yazan 7800mhz ram...
  15. M

Sistem uyumlu mu ? 9700x sistem

reis sonradan yükselmeyeceksen 850 w fazla olur ve oyun oynayacaksann ryzen 7 78003d al daha iyi olur ve ekran kartınıda paylaşırsan daha iyi yardımcı olabilirler
  16. M

Palit ne anlama geliyor

Çok sağolun hocam keşke herkes sizin gibi açıklayıcı yazsa bende asusu beğendim sanırım ondan alıcam tekrar dan sağolun iyi geceler
  17. M

Palit ne anlama geliyor

Anladım reis ama bi değişiklik olmuyor anladığım kadarıyla dış görünüş hariç baktığım da palitinkiler çok kötü bi tasarıma sahip dimi
  18. M

Palit ne anlama geliyor

Ama anlamıyom reis bu kartı üreten firma nvidia değilmi
  19. M

5070ti ve 5070 kartlarını 4070ti super ve 4070 super ile kıyaslıyoruz.

Hocam ben sıfırdan siste kurucağım dlls 4 teklonojisi gözümü çok boyuyor yani 27fpslerde 150 ye falan çıkması genelde dlls özelliği olan oyunlar oynamıyrum ama ya bi gün oynarsam dlls çok önemli olucak diye düşünüyorum çünki ciddi bir artış varr be 4000 serisinde bu daha az oluyor ana şuda var...
Top Bottom