Neler Yeni

Sistem parçaları uyumu nasıl olmalı

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
islam arif
Bütçe
130000
Merhaba arkadaşlar sistem toplarken kafama takılan çok şey var en önemliside parça uyumsuzluğu. konuyu kısa kesicem mesela anakartta başında 7800mhz yazıyor ana isim olan yerde özelliklerde ram desteği maks 4800mhz yazıyor burada alışveriş yaptığım sitemi hatalı? başlıkta yazan 7800mhz ram desteği olan mhz değerimi ? bunun gibi birde sistemin fotoğraflarını aşağıya bırakıcam lütfen hepsini inceleyerek bana yardımcı olun ve eğer uyumsuzluk varsa sıralı şekilde yazarsanız çok sevinirim 1- 2- gibi şimdiden çok teşekkürler
sistem:

Ekler

• pc1.PNG
    pc1.PNG
    78.8 KB · Hit: 26
  • pc2.PNG
    pc2.PNG
    71.1 KB · Hit: 24
  • pc3.PNG
    pc3.PNG
    91.7 KB · Hit: 23

alcholich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
alcho lich
mhz diye hitap ettiğimiz şey sadece ramler için değil ekran kartının da mhz değerleri vardır. belki de ekran kartının mhz değerini baz alarak yazmışlardır. ayrıca ekran kartını alırken kaç watt olduğuna dikkat et çünkü bazı üreticiler fiyatın uygun olması için watt değerini kısıyor. örneğin x ekran kartının 45watt değeri ile 85 watt değeri arasında oldukça fark vardır ve bu watt değeri performansı doğrudan etkiler. ne kadar yüksek watt olursa performansın o kadar iyi olur

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
islam arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mhz diye hitap ettiğimiz şey sadece ramler için değil ekran kartının da mhz değerleri vardır. belki de ekran kartının mhz değerini baz alarak yazmışlardır. ayrıca ekran kartını alırken kaç watt olduğuna dikkat et çünkü bazı üreticiler fiyatın uygun olması için watt değerini kısıyor. örneğin x ekran kartının 45watt değeri ile 85 watt değeri arasında oldukça fark vardır ve bu watt değeri performansı doğrudan etkiler. ne kadar yüksek watt olursa performansın o kadar iyi olur
teşekkürler hocam bu aldığım pallit markayı öneriyormusunuz

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
slm
Daha tercih edilebilir ürünler seçilebilir ve bazı ürünler kendi fiyatlarından daha pahalı beyaz kasa mı lazım

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
islam arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha tercih edilebilir ürünler seçilebilir ve bazı ürünler kendi fiyatlarından daha pahalı beyaz kasa mı lazım
hocam sistemi başlı başına beyaz istiyorum ama isterseniz ve boş zamanınız varsa şu daha mantıklı olur diye düşündüğünüz parçaları söylermisiniz şunun yerine şu gibi

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kayra
Merhaba arkadaşlar sistem toplarken kafama takılan çok şey var en önemliside parça uyumsuzluğu. konuyu kısa kesicem mesela anakartta başında 7800mhz yazıyor ana isim olan yerde özelliklerde ram desteği maks 4800mhz yazıyor burada alışveriş yaptığım sitemi hatalı? başlıkta yazan 7800mhz ram desteği olan mhz değerimi ? bunun gibi birde sistemin fotoğraflarını aşağıya bırakıcam lütfen hepsini inceleyerek bana yardımcı olun ve eğer uyumsuzluk varsa sıralı şekilde yazarsanız çok sevinirim 1- 2- gibi şimdiden çok teşekkürler
sistem:
130 bine daha üst ekran kartı bakılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler hocam bu aldığım pallit markayı öneriyormusunuz
Palit güzeldir çok takılma ekran kartı zaten rtx dış tasarımını yapan palit onun karşılaştırmaları var.

mauroarif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
islam arif
daha önce hiç duymamıştım bu markayı ben hep nvidia ve msi ürünleri kullandım imkanın varsa nvidia al BENCE
hocam aslında baktığımızda soğutma farkındada pek bişey yok test videolarını izledim benim düşüncem sırf asus olduğu için 5-10k oynama oluyor ama deneyeminiz varsa kesin bir model verin diğer ekipmanlardan kısarak alayımonu :D

130 bine daha üst ekran kartı bakılabilir.

Palit güzeldir çok takılma ekran kartı zaten rtx dış tasarımını yapan palit onun karşılaştırmaları var.
hocam 130 bine daha üst bence olmaz çünki şöyle bakın ekipmanalr beyaz ve ekstra şeyler var çift monitör gibi yinede değişmesi çok mantıklı olur dediğiniz bir unsur varsa söylermisiniz

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Sami Yusuf Aksu
Fiyatına göre kötu bir sistem olmuş

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Sami Yusuf Aksu
hocam varsa çok önerdiğiniz lütfen link falan paylaşın : D
Beyaz sistem istiyorsunuz sanırım ama sadece kasa ve ram beyaz ve böyle sistem çirkin gözükür ilk önce beyaz sistem mi yoksa siyah sistem mi istiyorsunuz ve ekran kartı olarak 5070 ti almak daha mantıklı

Top Bottom