Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Yardım 2. el ekran kartı alacağım kazıklanmak istemiyorum

Hocam benim pek içime sinmedi. Yukardaki arkadaşında dediği gibi neden kartın içini açıp bakım yapmışlar. Bence uzak dur bu işten 1738852951 biraz daha sabret para biriktir 0 kart al
  2. Arthur♛Morgan

Oda tasarım tavsiyesi ? Düzenleme önerisi

duvar biraz boş görünüyor güzel duvar dekorları kullanılabilir. Ayrıca bu ortama böyle mor ışık değilde biraz daha loş bir ışık çok yakışabilir
  3. Arthur♛Morgan

MSI MAG B650 TOMAHAWK WİFİ VS MSI B850 GAMİNG PLUS WİFİ

Teşekkür ederim hocam
  4. Arthur♛Morgan

1 saat önce 650 siparişi vermiştim iptal ettim çok kafam karıştı sizce hangisini almalıyım hocam 1738836762 yani b650 yerine b850 daha iyi diyorsunuz doğru mu hocam
  5. Arthur♛Morgan

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere bu iki anakartın arasında ki farklar nedir hangisi daha iyidir? İnternette araştırdım ama doğru düzgün hiçbir karşılaştırma yok. Sizin bilginiz var mı bu konuda? MSI MAG B650 TOMAHAWK WİFİ VS MSI B850 GAMİNG PLUS WİFİ
  6. Arthur♛Morgan

Kumar bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Elbette birçok akıl veren vardır hocam mesajları okumadım ama benim diyebileceğim şeyler şunlar. Öncelikle aklına kumar geldiğinde aynı anda sana verdiği zararıda bir düşün, seni ne hale getirdiğini elinden neleri aldığını düşün. Kumar demek elinde avcunda ne varsa başka birine hediye etmek...
  7. Arthur♛Morgan

Gecikmesiz Kaliteli Bt kulaklık

Siz bilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun
  8. Arthur♛Morgan

Gecikmesiz Kaliteli Bt kulaklık

Hocam aynı ürünü ben aldım, kulaklık saçma bir şey biraz araştırırsan her yerde mağdur insanları görürsün. Kullandığım sürede kısık ses sorunu yaşadım siz sesi son seviyeye alsanız da %50- %60 kapasitede çalışıyor tam kapasitede kullanmak için 3. taraf bir yazılım indirip ayar yapmanız gerek...
  9. Arthur♛Morgan

120MM F/P FAN ÖNERİSİ

Merhaba, aşağıda görselini bıraktığım kasa için 3 adet fan alacağım. Bir tanesi ön tarafa iki tanesi üst tarafa gelecek, içerisinde zaten 3 adet geliyor 3 tanede ben ekleyeceğim yani. F/P 120mm argb mümkünse beyaz sessiz çalışan fan önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar XPG Defender...
  10. Arthur♛Morgan

Oyunlarda Ultra ayar takıntılı mısınız ?

yere bakarak gidiyorum kısmına haykırdım :D
  11. Arthur♛Morgan

RTX 5080 oyunlarda çökme

Bende 2k için topluyorum zaten. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
  12. Arthur♛Morgan

RTX 5080 oyunlarda çökme

Hocam konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. 4070Ti Super ile bir sistem toplayacağım sizce yeterli bir kart mı? Mesela bu yıl GTA 6 vb birçok oyun çıkacak amacım bu oyunları maksimumda oynamak, 4070Ti S bunu yapabilir mi? Kart hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  13. Arthur♛Morgan

Sistem Parçaları Uyumu

Kafamda şu kadar bütçem var diye belirlemedim hocam, buradaki parçaları yavaş yavaş alıp kenara koyacağım
  14. Arthur♛Morgan

Sistem Parçaları Uyumu

Merhaba araşğıda belirttiğim parçaları bu aydan itibaren satın alıyorum ancak kendim uyumlu olarak görsemde içim yine de rahat değil. Benden daha bilgili arkadaşlar bi bakıp bilgi verebilir mi? Ürünleri satın aldıktan sonra uyumsuzluk gibi bir sorun yaşamak istemiyorum. Hocam özellikle senin...
  15. Arthur♛Morgan

Bilgisayarım ilk açılırken gurulduyor

Başlık güldürdü beni :D Her bilgisayar açılırken fanlar son hızda çalışır sonra normale döner, normal bir şey bu endişelenme.
  16. Arthur♛Morgan

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Beyazını al hocam çok güzel görünüyor bendeki de beyaz. Mouse için logitech şart mı? Ben şuan logi kullanıyorum ama eğer yeni bir mouse alacak olsam başka marka tercih ederdim
  17. Arthur♛Morgan

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Hocam bu paralara kablosuz alsana ne gerek var sarmaşık gibi her yere dolanan kablolara 1737714824 Bende kullanıyorum bu klavyeyi harika bir ürün
  18. Arthur♛Morgan

Zaman makinesi icat edilse hangi yıla gidersiniz?

1898 yılına giderdim. Arthur Morgan ile kendi çetemizi kurardık 🥲
  19. Arthur♛Morgan

Sunny televizyon nasıl sizce

Teknik servis vs hiçbir bilgim yok ama evde kullanıyorum şuan, güzel bir ara yüzü var kullanımı kolay, android tv olduğu için her şeyin APK'sını yükleyip kullanabiliyorum. Genel olarak fena değil yani ortalama bir marka ortalama bir ürün diyebiliriz
  20. Arthur♛Morgan

2k-5k arası Mekanik Klavye Önerisi (Acemiyim cidden yardım lazım)

Hocam biraz bütçe artırabilirsen bu klavyeyi kesinlikle tavsiye ederim. Hem senin tüm isteklerini karşılıyor hemde gerek kalitesi olsun gerek boyutu olsun gerek kullanım kolaylığı olsun harika bir ürün. Aktif olarak kendim kullanıyorum ve şimdiye kadar klavye kullanmamışım dedim ilk aldığımda...
Top Bottom