Neler Yeni

Yardım 2. el ekran kartı alacağım kazıklanmak istemiyorum

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Memo Demir
Bütçe
12000
Merhabalar,

sarı site üzerinden Gainward marka RTX3080 ekran kartı buldum. 6 ay önce içi açılıp bakımları yapılmış. 15 dakika 4k furmark testinde 72 derece gösteriyormuş. Genel olarak araştırma yaptım ve bütçeme alabileceğim en iyi ekran kartı bu. Sizce almalı mıyım? Kart 2.el olarak alınmış ve 2. sahibi tarafından satılıyor şu anda. Alıp 1 ay kullanıp çöpe atmaktan çok çekiniyorum. Neye dikkat etmeli

(Maalesef içi açılmamış sağlam ekran kartı alacak bütçem yok.)

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
berkay
Merhabalar,

sarı site üzerinden Gainward marka RTX3080 ekran kartı buldum. 6 ay önce içi açılıp bakımları yapılmış. 15 dakika 4k furmark testinde 72 derece gösteriyormuş. Genel olarak araştırma yaptım ve bütçeme alabileceğim en iyi ekran kartı bu. Sizce almalı mıyım? Kart 2.el olarak alınmış ve 2. sahibi tarafından satılıyor şu anda. Alıp 1 ay kullanıp çöpe atmaktan çok çekiniyorum. Neye dikkat etmeli

6 aylık kartı neden açıp bakım yapmışlar anlayamadım. Sonuçta kart yeni sayılır

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Yusufcan Koçkaya
6 aylık kart ile 0 kart arasında çok bir fark olmaz demiş arkadaş. içini açmaları saçma

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hocam benim pek içime sinmedi. Yukardaki arkadaşında dediği gibi neden kartın içini açıp bakım yapmışlar. Bence uzak dur bu işten
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz daha sabret para biriktir 0 kart al

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
berkay
Nasıl hocam anlayamadım
Kart sıfır 6 ay önce içi açılıp bakım yapılmış diye okudum bir an şu sıralar okuduklarımı yanlış anlıyorum kusuruma bakma 🤦‍♂️
2.el amd ekran kartlarına da bakabilirsiniz söylediğiniz bütçeye göre iyi bir şey alabilirsiniz bence

rcpgnncxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
recep gönenç
zaten sarı sitede açılmış ile açılmamış kart arasındaki fiyat farkı 1000 1500 lira açılmamış almanızı öneririm

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Memo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX3080 almak istiyorum ancak hiç temiz 3080 yok ya mining yapılmış ya içi açılmış ya da fiyatlar 14-15lere çıkıyor. Ondan dolayı biraz mecbur kaldım yaklaşık 1 aydır kasa toplamaya çalışıyorum sonra parça ekran kartı kaldı.

Kart sıfır 6 ay önce içi açılıp bakım yapılmış diye okudum bir an şu sıralar okuduklarımı yanlış anlıyorum kusuruma bakma 🤦‍♂️
2.el amd ekran kartlarına da bakabilirsiniz söylediğiniz bütçeye göre iyi bir şey alabilirsiniz bence
AMD ekran kartlarından hiç anlamıyorum mesela 3080e denk olan hangisi pek bilmiyorum. Bana bir model önerirseniz eğer fiyat bantlarına bir bakmak isterim. En kötü 3070ti'a denk olacak bir model.

Hocam benim pek içime sinmedi. Yukardaki arkadaşında dediği gibi neden kartın içini açıp bakım yapmışlar. Bence uzak dur bu işten

biraz daha sabret para biriktir 0 kart al
Bilgisayarı iş için alıyorum aslında ondan dolayı bekleyecek vaktim yok tüm parçaları 2.el aldım sadece ekran kartı kaldı. para biriktirdikten sonra 4070ti almayı düşünüyorum.

6 aylık kart ile 0 kart arasında çok bir fark olmaz demiş arkadaş. içini açmaları saçma
termal pad değişimi için açıyorlar genelde içini ama tamir etmek için mi açtılar yoksa termal pedi değiştirip kapattılar mı orasını bilemiyorsun işte. Mesela 3 ay mining yapılmış bir kart buldum ama içi açılmamış. O alınır mı acaba

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
berkay
RTX3080 almak istiyorum ancak hiç temiz 3080 yok ya mining yapılmış ya içi açılmış ya da fiyatlar 14-15lere çıkıyor. Ondan dolayı biraz mecbur kaldım yaklaşık 1 aydır kasa toplamaya çalışıyorum sonra parça ekran kartı kaldı.

AMD ekran kartlarından hiç anlamıyorum mesela 3080e denk olan hangisi pek bilmiyorum. Bana bir model önerirseniz eğer fiyat bantlarına bir bakmak isterim. En kötü 3070ti'a denk olacak bir model.

Bilgisayarı iş için alıyorum aslında ondan dolayı bekleyecek vaktim yok tüm parçaları 2.el aldım sadece ekran kartı kaldı. para biriktirdikten sonra 4070ti almayı düşünüyorum.

termal pad değişimi için açıyorlar genelde içini ama tamir etmek için mi açtılar yoksa termal pedi değiştirip kapattılar mı orasını bilemiyorsun işte. Mesela 3 ay mining yapılmış bir kart buldum ama içi açılmamış. O alınır mı acaba
Mesela rx6900xt oldukça güçlü bir kart ve istediğiniz karttan daha performanslı fakat üstüne biraz ekleme yapmanız gerekebilir

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Yusufcan Koçkaya
0 Arc B580 alabilirsin . hocam şahsen 0 alma yanındayım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,504
İsim
Arda doğan
Merhabalar,

bütçe ne

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
berkay

Veya 6800xt de denk sayılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
BEKİR ALTIN
Miningli kartlar bu aralar çok cikicak. Etherium çakıldı , elektrik fiyatları limiti geçince 2 kata yakin fiyatlardan çıkacağı için çoğu kişi saticak. Dikkatli olmak lazım

Top Bottom